Ciao bella! Elisabetta Canalis gjen një partner të ri
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ciao bella! Elisabetta Canalis gjen një partner të ri
Los Angeles – Duket se paraqitja e bukur në bikini nuk është arsyeja e vetme e buzëqeshjes së saj.
Ajo mund të jetë mërzitur që u skualifikua në garën e “Dancing With The Stars”, por duket se kjo gjë nuk e ka bezdisur dhe aq shumë. 33 vjeçarja italiane është shfaqur e gëzuar dhe e relaksuar në një foto që ka postuar në profilin e saj në Twitter, një foto me bikini në plazh.
Ish e dashura e George Clooney-t ka pozuar në rërën e Los Angeles duke cituar, “Ju uroj një ditë fantastike nga plazhi më i bukur i Los Angeles-it”.
Menjëherë pas eliminimit të saj, ajo pati komentuar në profilin e saj, “Pas 20 vitesh do t’ju vij keq për gjërat që nuk bëtë, se sa për ato që bëtë”.
Për humorin e saj të mirë thuhet se ka një shpjegim. Sipas TMZ, bukuroshja italiane ka filluar të frekuentojë ish yllin e “True Blood” dhe modelin Mehcad Brooks. Ata janë parë duke darkuar në restorantin STK në West Hollivud. Thuhet se të dy janë larguar nga lokali me të njëjtën makinë
Ajo mund të jetë mërzitur që u skualifikua në garën e “Dancing With The Stars”, por duket se kjo gjë nuk e ka bezdisur dhe aq shumë. 33 vjeçarja italiane është shfaqur e gëzuar dhe e relaksuar në një foto që ka postuar në profilin e saj në Twitter, një foto me bikini në plazh.
Ish e dashura e George Clooney-t ka pozuar në rërën e Los Angeles duke cituar, “Ju uroj një ditë fantastike nga plazhi më i bukur i Los Angeles-it”.
Menjëherë pas eliminimit të saj, ajo pati komentuar në profilin e saj, “Pas 20 vitesh do t’ju vij keq për gjërat që nuk bëtë, se sa për ato që bëtë”.
Për humorin e saj të mirë thuhet se ka një shpjegim. Sipas TMZ, bukuroshja italiane ka filluar të frekuentojë ish yllin e “True Blood” dhe modelin Mehcad Brooks. Ata janë parë duke darkuar në restorantin STK në West Hollivud. Thuhet se të dy janë larguar nga lokali me të njëjtën makinë
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ciao bella! Elisabetta Canalis gjen një partner të ri
shyqyr;se kam qen tu mendu gjith naten per te....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» La vita e bella
» Elisabetta Canalis nuk ka asgjë me Eminemin
» MIR SE ERDHET BELLA EDHE CUMI
» Kenaqsia me e madhe esht kur e ke partner
» Kënaqësia më e madhe është kur ke partner?
» Elisabetta Canalis nuk ka asgjë me Eminemin
» MIR SE ERDHET BELLA EDHE CUMI
» Kenaqsia me e madhe esht kur e ke partner
» Kënaqësia më e madhe është kur ke partner?
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi