Femra qe cmend meshkujt
+12
Leo_uk
Arabela
kasperi
Tonii
Aяtємιѕα
Durrsaku
EMI
Klio
T_o_n_i
Єямєℓiиdå
dajti modh
WebMaster
16 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Femra qe cmend meshkujt
First topic message reminder :
Hope e cila në vitin 2010 mori çmimin Yll i Playboy-t është e gjatë 178 cm, ndërsa më herët ishte fytyra e Versace-it dhe shumë shtëpive të mëdha të modës.
[You must be registered and logged in to see this image.]Ylli i Playboy-t, manekinia 26 vjecare Hope Dworaczyk ka xhiruar një editorial sexy me veshje të brendshme dhe sërish ka treguar se është një ndër femrat që meshkujve u ikën truri.
Hope e cila në vitin 2010 mori çmimin Yll i Playboy-t është e gjatë 178 cm, ndërsa më herët ishte fytyra e Versace-it dhe shumë shtëpive të mëdha të modës.[You must be registered and logged in to see this image.]
Në lidhje me zhveshjet që bën në Playboy thotë se e ka pyetur gjyshen dhe se gjyshja i ka dhënë leje. “Kur gjyshja ime thotë se i pëlqejnë fotot nudo që bëj, për të tjerët as që më intereson çfarë mendojnë,
Hope e cila në vitin 2010 mori çmimin Yll i Playboy-t është e gjatë 178 cm, ndërsa më herët ishte fytyra e Versace-it dhe shumë shtëpive të mëdha të modës.
[You must be registered and logged in to see this image.]Ylli i Playboy-t, manekinia 26 vjecare Hope Dworaczyk ka xhiruar një editorial sexy me veshje të brendshme dhe sërish ka treguar se është një ndër femrat që meshkujve u ikën truri.
Hope e cila në vitin 2010 mori çmimin Yll i Playboy-t është e gjatë 178 cm, ndërsa më herët ishte fytyra e Versace-it dhe shumë shtëpive të mëdha të modës.[You must be registered and logged in to see this image.]
Në lidhje me zhveshjet që bën në Playboy thotë se e ka pyetur gjyshen dhe se gjyshja i ka dhënë leje. “Kur gjyshja ime thotë se i pëlqejnë fotot nudo që bëj, për të tjerët as që më intereson çfarë mendojnë,
Re: Femra qe cmend meshkujt
u prap kjo ..
kjo kishte ngel me barre
kjo kishte ngel me barre
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Pamela në Monaco "çmend" meshkujt
» Me Cilat Femra Meshkujt Nuk Dëshirojnë Lidhje
» Femra a ka nevoje te kopjoj meshkujt per tu argetuar?
» Femra e veshur me te kuqe nuk i ndez me meshkujt
» Pse disa femra tërhiqen nga meshkujt e martuar?
» Me Cilat Femra Meshkujt Nuk Dëshirojnë Lidhje
» Femra a ka nevoje te kopjoj meshkujt per tu argetuar?
» Femra e veshur me te kuqe nuk i ndez me meshkujt
» Pse disa femra tërhiqen nga meshkujt e martuar?
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi