Madonna në kërkim të vajzës ikonë për linjën “Material Girl”
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Madonna në kërkim të vajzës ikonë për linjën “Material Girl”
Mbretëresha e muzikës pop njihet për seriozitetin që i kushton punës së saj dhe këtë gjë e tregon mjaft mirë edhe biseda e saj me vajzën Lourdes në këtë klip.
''https://www.youtube.com/watch?v=UJ5cwjDbwq4&feature=player_embedded''
“Jam e shqetësuar! Vajza që duhet të punojë për këtë linjë nuk duhet të ketë vetëm pamjen, por edhe sjelljen që t’i përshtatet. Është një koncept që vetëm dikush që e merr seriozisht në jetë e kupton se çfarë është.”
E pushtuar nga ankthi për të gjetur vajzën e duhur për të punësuar, ajo nevrikoset edhe më shumë kur vajza e saj 15 vjeçare nuk i kushton rëndësi bisedës me të dhe shkon të hajë fruta. Një sjellje pothuajse e kuptueshme nga një adoleshente ndaj një diskutimi të tillë me nënën e saj.
Në mënyrë disi tallëse, Lola insiston që edhe ajo të hajë pak fruta, por Madonna i përgjigjet: “Frutat më vrasin stomakun… Korseja ime është shumë e ngushtë… Unë nuk mund të ha gjëra që nuk mund t’i identifikojë!”
Një klip ky, mjaft origjinal për të lançuar mesazhin dhe hapur konkursin e vajzave që duan të punojnë për linjën e Madonnës.
''https://www.youtube.com/watch?v=UJ5cwjDbwq4&feature=player_embedded''
“Jam e shqetësuar! Vajza që duhet të punojë për këtë linjë nuk duhet të ketë vetëm pamjen, por edhe sjelljen që t’i përshtatet. Është një koncept që vetëm dikush që e merr seriozisht në jetë e kupton se çfarë është.”
E pushtuar nga ankthi për të gjetur vajzën e duhur për të punësuar, ajo nevrikoset edhe më shumë kur vajza e saj 15 vjeçare nuk i kushton rëndësi bisedës me të dhe shkon të hajë fruta. Një sjellje pothuajse e kuptueshme nga një adoleshente ndaj një diskutimi të tillë me nënën e saj.
Në mënyrë disi tallëse, Lola insiston që edhe ajo të hajë pak fruta, por Madonna i përgjigjet: “Frutat më vrasin stomakun… Korseja ime është shumë e ngushtë… Unë nuk mund të ha gjëra që nuk mund t’i identifikojë!”
Një klip ky, mjaft origjinal për të lançuar mesazhin dhe hapur konkursin e vajzave që duan të punojnë për linjën e Madonnës.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Madonna në kërkim të vajzës ikonë për linjën “Material Girl”
aaahahahhaah ehe madone kur nuk te pyet vajza jote leje te trjerat
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Geri Halliwell me linjën e re të veshjeve (foto)
» Tentoi të riparonte linjën, e zë korenti elektricistin
» Vajza e Beckham ikonë veshjesh që 4 muajshe
» Funta, material për fustan
» Madonna, me fizik burrëror
» Tentoi të riparonte linjën, e zë korenti elektricistin
» Vajza e Beckham ikonë veshjesh që 4 muajshe
» Funta, material për fustan
» Madonna, me fizik burrëror
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi