Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara

3 posters

Shko poshtë

I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara  Empty I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara

Mesazh nga Emona Fri 4 Nov 2011 - 5:35

I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara  04aksid_0411111135_1-200x116
Një i mbijetuar i një aksidenti me makinë në Britani nuk mund të kujtojë më të fejuarën e tij, e cila humbi jetën në ngjarjen e trishtë. 22-vjeçari dhe e dashura kishin shkuar në Francë me “Fiat Punto”-n e tyre për një javë romantike, kur u përfshinë në një aksident me një automjet tjetër. Vajza humbi jetën në vendngjarje, ndërsa Jon Kimmins u dërgua në një spital, ku qëndroi tre muaj në gjendje kome. Pas rizgjimit, ai është diagnostikuar me amnezi të plotë dhe nuk është më në gjendje të njohë njeriun me të cilin kishte vendosur të martohej, madje nuk arrin ta dallojë as nga fotografitë ose nga kujtimet që njerëzit e tjerë i tregojnë. ”Kujtimet e mia për Gill janë aq të vagullta, sa më duket e pamundur të besoj se isha duke i kërkuar këtij njeriu që të martohej me mua. Dua ta rikujtoj, por jam i pashpresë dhe nuk di se si”, shprehet 22-vjeçari në një të përditshme. Amnezia është një humbje e përhershme ose e përkohshme e kujtesës, e shkaktuar zakonisht nga një goditje e fortë në tru. Sëmundja nuk është kuptuar asnjëherë tërësisht dhe mjekët nuk mund të japin asnjë garanci ose kurë për rikthimin e kujtesës.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara  Empty Re: I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara

Mesazh nga Arabela Sat 5 Nov 2011 - 3:07

EmoNa shkruajti:I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara  04aksid_0411111135_1-200x116
Një i mbijetuar i një aksidenti me makinë në Britani nuk mund të kujtojë më të fejuarën e tij, e cila humbi jetën në ngjarjen e trishtë. 22-vjeçari dhe e dashura kishin shkuar në Francë me “Fiat Punto”-n e tyre për një javë romantike, kur u përfshinë në një aksident me një automjet tjetër. Vajza humbi jetën në vendngjarje, ndërsa Jon Kimmins u dërgua në një spital, ku qëndroi tre muaj në gjendje kome. Pas rizgjimit, ai është diagnostikuar me amnezi të plotë dhe nuk është më në gjendje të njohë njeriun me të cilin kishte vendosur të martohej, madje nuk arrin ta dallojë as nga fotografitë ose nga kujtimet që njerëzit e tjerë i tregojnë. ”Kujtimet e mia për Gill janë aq të vagullta, sa më duket e pamundur të besoj se isha duke i kërkuar këtij njeriu që të martohej me mua. Dua ta rikujtoj, por jam i pashpresë dhe nuk di se si”, shprehet 22-vjeçari në një të përditshme. Amnezia është një humbje e përhershme ose e përkohshme e kujtesës, e shkaktuar zakonisht nga një goditje e fortë në tru. Sëmundja nuk është kuptuar asnjëherë tërësisht dhe mjekët nuk mund të japin asnjë garanci ose kurë për rikthimin e kujtesës.
shyqyr qe ka shpetuar se per te fejuara ka sa te duash,,,se mos zgjasin shume lidhjet sot???I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara  2457041204 I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara  2457041204
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara  Empty Re: I mbijeton aksidentit, nuk i kujtohet e fejuara

Mesazh nga Anakonda Sat 31 Mar 2012 - 2:54

ke te drejt arabela jam dakord me ty me kete pergjigje
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi