Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lindja e brezit të shtëpiakëve  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lindja e brezit të shtëpiakëve  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lindja e brezit të shtëpiakëve

2 posters

Shko poshtë

Lindja e brezit të shtëpiakëve  Empty Lindja e brezit të shtëpiakëve

Mesazh nga Aяtємιѕα Tue 8 Nov 2011 - 4:00

Lindja e brezit të shtëpiakëve  Lidhja-cift-tavolinePër shumë kohë, shtëpiake ka qenë një profesion me të cilat shumë gra të papunësuara identifikoheshin. Megjithatë, në vendet e zhvilluara, tendenca po ndryshon dhe po krijohet një brez gjithmonë e më i madh “shtëpiakësh”.

Një artikull i botuar në një revistë franceze ditën e hënë zbulonte shifra se në vendet e Bashkimit Europian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, numri i femrave që diplomohen nga universitetet është nga 10-50% më i lartë.

Ndonëse meshkujt paguhen më shumë për të njëjtën punë për momentin, parashikohet që kjo tendencë të mos vazhdojë edhe për shumë kohë. Sipas revistës, ndërkohë është duke u krijuar një brez i ri shtëpiakësh ose meshkujsh që në të ardhmen, si detyrë e vetme do të kenë të përkujdesen për familjen dhe shtëpinë, ndërsa gratë e tyre do të punojnë.

Sipas revistës, ky ndryshim tendence do të sjellë edhe një ndryshim rrënjësor në mënyrën e konceptimit të lidhjeve, ndërsa femrat do të detyrohen të gjejnë gjithmonë e më shumë meshkuj nën nivelin e tyre intelektual apo arsimor.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Lindja e brezit të shtëpiakëve  Empty Re: Lindja e brezit të shtëpiakëve

Mesazh nga Anakonda Fri 17 Feb 2012 - 22:09

Shtepiake ne ditet e sotem po behen meshkujt,pasi femrat duan te tregojne linjat dhe pamjen e tyre.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye