Princesha daneze po viziton Kosovë
Faqja 1 e 1
Princesha daneze po viziton Kosovë
Vajza e princit nga Danimarka, Mary është duke qëndruar në Kosovë për të vizituar trupat paqeruajtëse nga Danimarka të cilët janë duke shërbyer pranë KFOR-it.
E veshur në uniformë ushtarake, Mary u ka shpjeguar ushtarëve të saj situatën e tanishme në Kosovë dhe ka lobuar ata për misionin paqeruajtës në Kosovë. Mary ka thënë se edhe ajo është duke studiuar në akademinë ushtarake “National Guard” ku deri më tani ka marrë titullin Leutenant.
Kjo nuk është hera e parë që Mary viziton trupat paqeruajtëse. Në vitin 2009 ajo vizitoj trupat daneze në Afganistan.
Gjatë qëndrimit në Kosovë, Mary do qëndroj vetëm pranë ushtarëve danez të cilët janë të stacionuar në kampin e Novosellës.
E veshur në uniformë ushtarake, Mary u ka shpjeguar ushtarëve të saj situatën e tanishme në Kosovë dhe ka lobuar ata për misionin paqeruajtës në Kosovë. Mary ka thënë se edhe ajo është duke studiuar në akademinë ushtarake “National Guard” ku deri më tani ka marrë titullin Leutenant.
Kjo nuk është hera e parë që Mary viziton trupat paqeruajtëse. Në vitin 2009 ajo vizitoj trupat daneze në Afganistan.
Gjatë qëndrimit në Kosovë, Mary do qëndroj vetëm pranë ushtarëve danez të cilët janë të stacionuar në kampin e Novosellës.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Similar topics
» Kushner të hënën viziton Kosovën
» Ministri britanik për Evropën sot e nesër viziton Kosovën
» Lady Gaga viziton shtëpinë e Amy Winehouse
» Një delegacion i Gjykatës Kushtetuese viziton Gjermaninë
» Komsioneri Fule viziton Tiranën më 19 mars
» Ministri britanik për Evropën sot e nesër viziton Kosovën
» Lady Gaga viziton shtëpinë e Amy Winehouse