Videoja “We Found Love” e Rihanna-s ndalohet në Francë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Videoja “We Found Love” e Rihanna-s ndalohet në Francë
Sikundër pritej, kontestimet për albumin e ri të këngëtares Rihanna nuk vonuan. Videoklipi i këngës “We Found Love” ka shkaktuar jo pak reagime, madje ai është kontestuar. Disa skena aludojnë për lidhjen e dhunshme të saj me ish-të dashurin, Chris Brown dhe autoritetet franceze e kanë cilësuar si të papërshtatshme për transmetim këtë video.
Ata konsiderojnë që videoklipi mund të nxisë sjellje vetëdestruktive, prandaj edhe në nisje të kësaj jave në Francë është ndaluar shfaqja e kësaj videoje. Këshilli i Lartë Francez për Çështjet Audiovizuale ka theksuar se videoja është tepër eksplicite për transmetim televiziv, ndërsa kur bëhet fjalë për disa skena intime mes këngëtares dhe modelit që aktron në spot, Dudley O’Shaughnessy, është thënë se ato janë shumë sugjestive.
Kjo nuk është hera e parë që ndalohet transmetimi i ndonjë videoklipi të Rihannas. Spoti i këngës “S&M” ishte ndaluar në disa vende për shkak të skenave të tepërta seksuale.
Gzetaidea.com
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Videoja “We Found Love” e Rihanna-s ndalohet në Francë
epo francezet i kemi te ndershem,keto qenkan populli me i prapambetur ne bote;ec ne shqipri e ke 24 ne 24 ne cdo stacion....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Videoja qe po perlot boten (VIDEO)
» “This is my time”, videoja e javës në Gjermani
» Chiracut i ndalohet hyrja në kazino
» Ja kush është videoja më popullore në Britani (VIDEO)
» Fëmijët luajnë me miell në sallon, videoja më e parë në YouTube
» “This is my time”, videoja e javës në Gjermani
» Chiracut i ndalohet hyrja në kazino
» Ja kush është videoja më popullore në Britani (VIDEO)
» Fëmijët luajnë me miell në sallon, videoja më e parë në YouTube
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi