Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E “zbuluan” me të dashurën, hidhet 50 metra nga shkëmbi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E “zbuluan” me të dashurën, hidhet 50 metra nga shkëmbi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

E “zbuluan” me të dashurën, hidhet 50 metra nga shkëmbi

Shko poshtë

E “zbuluan” me të dashurën, hidhet 50 metra nga shkëmbi Empty E “zbuluan” me të dashurën, hidhet 50 metra nga shkëmbi

Mesazh nga Durrsaku Wed 23 Nov 2011 - 21:43

E “zbuluan” me të dashurën, hidhet 50 metra nga shkëmbi Spitali-ushtarak-300x201Kapja në “flagrancë” nga ana e prindërve të vajzës e kanë detyruar 17-vjeçarin E. Ll. të mendojë si rrugë shpëtimi hedhjen nga maja e një shkëmbi. Për pasojë, lartësia rreth 50 metra i ka shkaktuar atij plagë të rënda. Mësohet se 17-vjeçari nga fshati Vllahat i Delvinës ndodhet në gjendje kritike për jetën në spitalin e Janinës. Burime nga spitali i Sarandës, ku adoleshentin e kanë çuar fillimisht për ndihmë mjekësore, bënë të ditur se ai kishte dalë dy ditë më parë me të dashurën e tij bashkëmoshatare, banuese në të njëjtin fshat. Por, për t’u larguar nga “sytë” e fshatit dhe për të kaluar pak momente më intime, ai kishte zgjedhur një lokal që ndodhet në Qafën e Muzinës, midis Delvinës dhe Gjirokastrës. Vonesa e tyre është bërë shkak për shqetësimin e familjarëve të vajzës, të cilët me të marrë vesh vendndodhjen e saj, janë nisur drejt Muzinës. Kjo e ka trembur çiftin e të dashuruarve. 17-vjeçari E. Ll. nuk e ka duruar dot ankthin dhe frikën për t’u përballur me familjarët e të dashurës së tij dhe ka tentuar vetëflijimin. Ai ka hipur në një shkëmb në një pjesë malore dhe është hedhur duke përfunduar rreth 50 metra në greminë. Dëshmitarë okularë e kanë transportuar atë drejt urgjencës “Stefan Mekshi” të Sarandës. Por pas ndihmës mjekësore, bluzat e bardha kanë vendosur ta nisin me urgjencë me autoambulancë drejt spitalit “Haxhi Kosta” në Janinë. Sipas burimeve spitalore mësohet se 17-vjeçari ka shkuar në spital i mbytur në gjak, me hemorragji dhe me fraktura të shumta në trup, ndërkohë që mjekët kirurgë dyshuan edhe për çarje të shpretkës. Gjendja kritike e të riut me hemorragji të theksuar kishte të nevojshme marrjen e gjakut. Grupi rezus negativ (gjak i rrallë për t’u gjetur) që kërkonte i riu krijoi vështirësi për spitalin. Pasi iu dhanë katër doza nga banka e gjakut, u desh të kërkohej dhurues gjaku me këtë grup, rezus negativ. Tre qytetarë nga Saranda, N.Mitllari, M.Koka dhe E.Jaçe, shkuan në spital dhe u bënë dhurues të gjakut për 17-vjeçarin, deri në atë çast në rrezik për jetën për shkak të hemorragjisë

/www.panorama.com.al
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mbrapsht në krye Shko poshtë