Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Incident në uzinën e Mjekësit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Incident në uzinën e Mjekësit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Incident në uzinën e Mjekësit

Shko poshtë

Incident në uzinën e Mjekësit Empty Incident në uzinën e Mjekësit

Mesazh nga Durrsaku Thu 24 Nov 2011 - 5:48

Një incident duket se ka ndodhur në Uzinën e Lëndeve Plasëse në Mjekës të Elbasanit. Një prej furrave që shërbente për djegien e detonatorëve dhe fishekëve 14.5 mm, ka shpërthyer ne flake. Ne ate moment ndodheshin 10 punetore te cilet jane larguar.

Për të izoluar flakët është kërkuar ndërhyrja e Shërbimit Zjarrëfikës të Elbasanit, të cilët iu janë përgjigjur menjëherë. Ngjarja është mbajtur në fshehtësi por një dëshmitare okulare sqaron rrerthanat.

Ndërkaq në Uzinë ka zbarkuar policia ushtarake për të parë nga afër situatën. Duke pyetur oficerët e ushtrisë së çka ngjarë, ata kanë mohur dhe fshehur çdo gjë. Ajo që bëhet e ditur është fakti se në furrën e asgjësimit ku ndodhi ngjarja, puntorët janë evakuar dhe se puna eshte ndërprere për tre ditët e ardheshme.

/top-channel.tv
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mbrapsht në krye Shko poshtë