Vret burrin për xhelozi dhe e gatuan për drekë
5 posters
Faqja 1 e 1
Vret burrin për xhelozi dhe e gatuan për drekë
Karaçi, 25 nëntor 2011, NOA - Një shtëpiake 32 vjeçare në Pakistan u arrestua nga policia ndërsa po gatuante pjesë të trupit të burrit të saj, të vrarë nga xhelozia. Daily Times rrëfen detajet e tmerrshme e historisë, në një lagje të varfër të Karaçit, qyteti më i madh në jug të Pakistanit.
Sipas policisë Zainan Bibi ishte denoncuarnga fqinjët, të alarmuar nga prania e njollave të mëdha të gjakut.
Kur agjentët mbërritën për kontroll, e gjetën gruan në kuzhinë së bashku me nipin duke gatuar pjesë të burrit të saj. Në tenxhere dhe kontenierë janë gjetur copa e mishit të njeriut, ndërsa trungu ishte paketuar në një frigorifer. Gjithashtu, policia gjeti disa thika të përdorura për të vrarë dhe të copëtuar të ndjerin.
Duket se burri i saj, Ahmed Abbas, dhjetë vjet më i ri, u martua me gruan e tij të dytë dhe së fundmi i ka thënë se dëshironte të largohej prej saj për një grua tjetër. Por, sipas versioneve të tjera, i ndjeri kishte filluar të flirtonte me të bijën 18 vjeçare të gruas, e lindur nga marrëdhënie e mëparshme. Vajza, është zhdukur në rrethana të çuditshme, madje është denoncuar nga vetë Zainan.
a.q/NOA
Sipas policisë Zainan Bibi ishte denoncuarnga fqinjët, të alarmuar nga prania e njollave të mëdha të gjakut.
Kur agjentët mbërritën për kontroll, e gjetën gruan në kuzhinë së bashku me nipin duke gatuar pjesë të burrit të saj. Në tenxhere dhe kontenierë janë gjetur copa e mishit të njeriut, ndërsa trungu ishte paketuar në një frigorifer. Gjithashtu, policia gjeti disa thika të përdorura për të vrarë dhe të copëtuar të ndjerin.
Duket se burri i saj, Ahmed Abbas, dhjetë vjet më i ri, u martua me gruan e tij të dytë dhe së fundmi i ka thënë se dëshironte të largohej prej saj për një grua tjetër. Por, sipas versioneve të tjera, i ndjeri kishte filluar të flirtonte me të bijën 18 vjeçare të gruas, e lindur nga marrëdhënie e mëparshme. Vajza, është zhdukur në rrethana të çuditshme, madje është denoncuar nga vetë Zainan.
a.q/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Vret burrin për xhelozi dhe e gatuan për drekë
o te keqen e guzhinjeres...me mish njeriu... kanibalia dreqit...iii o zot smund ta konceptoj dot te arri budalliku njerzore ne ekstrem per nje xhelozi..... [@@nervaa@@]
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
eja me ha mua qe te jem brenda tejeEMI shkruajti:o te keqen e guzhinjeres...me mish njeriu... kanibalia dreqit...iii o zot smund ta konceptoj dot te arri budalliku njerzore ne ekstrem per nje xhelozi..... [@@nervaa@@]
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
ok por me prae te sygjeroj te lexosh ket liber qe te moresh vesh cdo te thote kanibalizmi...SHKEMBI shkruajti:eja me ha mua qe te jem brenda tejeEMI shkruajti:o te keqen e guzhinjeres...me mish njeriu... kanibalia dreqit...iii o zot smund ta konceptoj dot te arri budalliku njerzore ne ekstrem per nje xhelozi..... [@@nervaa@@]
SHIJA E NJE BURRI - nga SLAVENKA DRAKULIC....
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
skam kohe te merem me librin e drakulices
Shkembi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ka kohe te meret me drakulicen vete ky Emi
Gjinia :
EPO MIRE PRA SHKO NGA LAGJA TJETER E FUTU TE RITUALI MAGJISE , SE MBASE GJEN NDONJE GJE QE TE BEN DERMAN...SHKEMBI shkruajti:skam kohe te merem me librin e drakulices
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
bukuroshja Ana,po ti cne mos do maresh rolin e avokates si arabela,problemin me Emin i zgjidhim vete sesht nevoja te nderhyni,apo do te behesh ti drakulicaAnna shkruajti: ka kohe te meret me drakulicen vete ky Emi
Shkembi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
mos na shtini friken tani ne mes te nates ju me kta drrakulat e me me lukane, se kom frik....SHKEMBI shkruajti:bukuroshja Ana,po ti cne mos do maresh rolin e avokates si arabela,problemin me Emin i zgjidhim vete sesht nevoja te nderhyni,apo do te behesh ti drakulicaAnna shkruajti: ka kohe te meret me drakulicen vete ky Emi
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Ajo se paska desh per burr po i ka pelqy me e bo ne zgare tskuq
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
hahha ca pjese i ka bo pasterma bosso do i ruaj per ne dimer kur te jete shume ftote..hahahahCun@Boss shkruajti:Ajo se paska desh per burr po i ka pelqy me e bo ne zgare tskuq
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
hahah jo emi e ka desh me e hore se ngaqe e ka desh shume nfun ka menu sa ta hajne grate e lagjes me mire ta hai vet
CuN@BosS/- WebMaster
Gjinia :
Do e ket zi shume nkazon se e kapas lekure te trashe jo per gjo po ka shku shtrenjt bombla gazit
CuN@BosS/- WebMaster
Gjinia :
hahahh ska dash me e cu kot trupin mo, se edhe per icik ashtu 2 metra dhe eshte bo keq, jane bo ndertime paleje..hahahhaCun@Boss shkruajti:hahah jo emi e ka desh me e hore se ngaqe e ka desh shume nfun ka menu sa ta hajne grate e lagjes me mire ta hai vet
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
hahah si nuk i shkoi menja budallaqes ta piqte ne helle e mos te harxhonte gaz me e zi....Cun@Boss shkruajti:Do e ket zi shume nkazon se e kapas lekure te trashe jo per gjo po ka shku shtrenjt bombla gazit
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
SHKEMBI shkruajti:bukuroshja Ana,po ti cne mos do maresh rolin e avokates si arabela,problemin me Emin i zgjidhim vete sesht nevoja te nderhyni,apo do te behesh ti drakulicaAnna shkruajti: ka kohe te meret me drakulicen vete ky Emi
Po u bera drakule une te harrosh Anen e embel e bukuroshen pastaj me mire (tongueout) celebrate005
Me pelqen te jem bukuroshe njehere sa te bej per vete viktimat e jua ngul dhembet me vone
Le qe se keni llojin e mishit te shijes sime per tu bere drakul une
Gjinia :
CuN@BosS/- WebMaster
Gjinia :
EMI shkruajti:hahah si nuk i shkoi menja budallaqes ta piqte ne helle e mos te harxhonte gaz me e zi....Cun@Boss shkruajti:Do e ket zi shume nkazon se e kapas lekure te trashe jo per gjo po ka shku shtrenjt bombla gazit
Jo po ja blesha une dy bombla vetem ta shikoja i her me limon e hante apo kshu safi inyr
CuN@BosS/- WebMaster
Gjinia :
hahah he mi ana se mish te eger kane mi do te shkoje e hengermja kot, se do te bie proteza dragules mi do ngelesh pa dhembe fare....hahahhaAnna shkruajti:SHKEMBI shkruajti:bukuroshja Ana,po ti cne mos do maresh rolin e avokates si arabela,problemin me Emin i zgjidhim vete sesht nevoja te nderhyni,apo do te behesh ti drakulicaAnna shkruajti: ka kohe te meret me drakulicen vete ky Emi
Po u bera drakule une te harrosh Anen e embel e bukuroshen pastaj me mire (tongueout) celebrate005
Me pelqen te jem bukuroshe njehere sa te bej per vete viktimat e jua ngul dhembet me vone
Le qe se keni llojin e mishit te shijes sime per tu bere drakul une
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Ca une mo? (sorry)
Me tha drakulice ai cuni mua
Gjinia :
hahhaha he mo dreq se ma shpifi, amon se mu shpif mo dreq do me beni me vjell tani ne mes te nates....hahahCun@Boss shkruajti:EMI shkruajti:hahah si nuk i shkoi menja budallaqes ta piqte ne helle e mos te harxhonte gaz me e zi....Cun@Boss shkruajti:Do e ket zi shume nkazon se e kapas lekure te trashe jo per gjo po ka shku shtrenjt bombla gazit
Jo po ja blesha une dy bombla vetem ta shikoja i her me limon e hante apo kshu safi inyr
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
jam shkembi e jo ai cuni,por sje per trupin tim e sme kafshon dot,ndaj leri nderhyrjet,te thash problemin tim me Emin do e zgjidh vete,ske pse nderhyn okAnna shkruajti:Ca une mo? (sorry)
Shkembi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
lere Ana se eshte trrasforumu si lukan ky mi, nuk i ben derman as Drrakula kti, eshte i eger ky mi.....smundet dot...ju kane err syte e nuk di mo se cben....hahahha
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
SHKEMBI shkruajti:jam shkembi e jo ai cuni,por sje per trupin tim e sme kafshon dot,ndaj leri nderhyrjet,te thash problemin tim me Emin do e zgjidh vete,ske pse nderhyn okAnna shkruajti:Ca une mo? (sorry)
Shkembi te sqarojme dicka se me duket si shaka qe nisi po merr per serioze tani,nuk kisha si qellim te nderhy mes jush madje as jam ne dijeni per c'ka e keni fjalen ju e c'ka ndodhur ketu e as dua te mesoj me shume...
Besoj jam e qarte Shkembi me cka thash, thjesht bera pak shaka duke pare shkrimet asgje me shume :siurdho:
Gjinia :
he mi goc dhe ti , se ky eshte pak si me nerva e nuk di si me u shpreh...po me shaka e ka edhe ky....he se erreg une ket pune...do e zhdep ne drru...madje do e pjek ne helle si ajo gruja ate burrin....hahahhahahAnna shkruajti:SHKEMBI shkruajti:jam shkembi e jo ai cuni,por sje per trupin tim e sme kafshon dot,ndaj leri nderhyrjet,te thash problemin tim me Emin do e zgjidh vete,ske pse nderhyn okAnna shkruajti:Ca une mo? (sorry)
Shkembi te sqarojme dicka se me duket si shaka qe nisi po merr per serioze tani,nuk kisha si qellim te nderhy mes jush madje as jam ne dijeni per c'ka e keni fjalen ju e c'ka ndodhur ketu e as dua te mesoj me shume...
Besoj jam e qarte Shkembi me cka thash, thjesht bera pak shaka duke pare shkrimet asgje me shume :siurdho:
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
EMI shkruajti:lere Ana se eshte trrasforumu si lukan ky mi, nuk i ben derman as Drrakula kti, eshte i eger ky mi.....smundet dot...ju kane err syte e nuk di mo se cben....hahahha
He ori beju drakulice ti e qetesoje pak,pse na e ben djalin te vuaj keshtu [TePuC]
Gjinia :
hahah po cte beje une mi qe kta shohin endrra me sy hape mi goc...i kam thene mos enderroni shume se ju heqin jastikun, e ju hedhin nga krevati...hahahhaAnna shkruajti:EMI shkruajti:lere Ana se eshte trrasforumu si lukan ky mi, nuk i ben derman as Drrakula kti, eshte i eger ky mi.....smundet dot...ju kane err syte e nuk di mo se cben....hahahha
He ori beju drakulice ti e qetesoje pak,pse na e ben djalin te vuaj keshtu [TePuC]
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ok Ana tme falesh ne menyren e te folurit,por jam shum i ngarkuar sa as vet nuk e di cpo bej prej nervozizmit kam qe nga dreka,nejse :siurdho:
Shkembi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ja kshtu behen punet jo me dhune te kam thene 100 here ...po smer vesh ti jo...duhesh zbutur njcike ti mo cun....SHKEMBI shkruajti:ok Ana tme falesh ne menyren e te folurit,por jam shum i ngarkuar sa as vet nuk e di cpo bej prej nervozizmit kam qe nga dreka,nejse :siurdho:
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
cjan keta budallenj keshtu.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :