Japoni, 61% e meshkujve nuk duan të kenë të dashur
2 posters
Faqja 1 e 1
Japoni, 61% e meshkujve nuk duan të kenë të dashur
TOKIO - Një studim në Japoni tregon se shumica e meshkujve të pamartuar, të moshës 18 dhe 34 vjeç, nuk kanë një të dashur dhe nuk dëshirojnë të kenë një të tillë.
61% e meshkujve të pyetur kanë deklaruar se kanë vendosur të qëndrojnë vetëm, për shkak të vështirësive ekonomike në formimin e familjes dhe pamundësinë e gjetjes së një partneri të mirë.
Ndërkohë edhe shumica e femrave të pyetura pretenduan gjithashtu se mendojnë që jeta si beqare i përshtatet shumë më tepër se sa martesa.
Sipas raportit të publikuar nga qeveria japoneze, më shumë se një e katërta e meshkujve dhe femrave beqare midis moshës 35-40 vjeçare nuk kanë patur asnjëherë një raport seksual.
Japonia është një ndër vendet me lindshmërinë më të ulët në vend dhe pritet që popullsia e ishullit të reduktohet ndjeshëm gjatë viteve të ardhshme.
(er.nu/BalkanWeb
61% e meshkujve të pyetur kanë deklaruar se kanë vendosur të qëndrojnë vetëm, për shkak të vështirësive ekonomike në formimin e familjes dhe pamundësinë e gjetjes së një partneri të mirë.
Ndërkohë edhe shumica e femrave të pyetura pretenduan gjithashtu se mendojnë që jeta si beqare i përshtatet shumë më tepër se sa martesa.
Sipas raportit të publikuar nga qeveria japoneze, më shumë se një e katërta e meshkujve dhe femrave beqare midis moshës 35-40 vjeçare nuk kanë patur asnjëherë një raport seksual.
Japonia është një ndër vendet me lindshmërinë më të ulët në vend dhe pritet që popullsia e ishullit të reduktohet ndjeshëm gjatë viteve të ardhshme.
(er.nu/BalkanWeb
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Japoni, 61% e meshkujve nuk duan të kenë të dashur
ah keta kane ikur per lesh bubi kane harruar qe jane njerez e kane mendjen vetem te kompiuterat harrojne seksin te pakten te kerkojne ndihme nga ne shqipetaret
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Japoni, 61% e meshkujve nuk duan të kenë të dashur
jo si cunat e shqiperise,qe e kan mendjen vec tek gocat.Ske faj ndihmen tuaj kerkojnhe.....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Pse çunat duan qe motrat e tyre të mos kenë te dashur...
» Genta Ismajli: Jam pa të dashur, por jo pa dashur
» Thashethemet Mund Të Kenë Efekte Pozitive?!
» Japoni, shpiket lavatricja për qentë
» Shpërthim në centralin atomik japonez
» Genta Ismajli: Jam pa të dashur, por jo pa dashur
» Thashethemet Mund Të Kenë Efekte Pozitive?!
» Japoni, shpiket lavatricja për qentë
» Shpërthim në centralin atomik japonez
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi