Të hollat, më të rëndësishme se shëndeti e dashuria
3 posters
Faqja 1 e 1
Të hollat, më të rëndësishme se shëndeti e dashuria
Sekreti i lumturisë së vërtetë është i thjeshtë sa një mbrëmje e kaluar në divan për të parë televizorin apo ngrënë pica.
Kështu pretendojnë banorët e Norwich, në lindje të Anglisë, sipas një sondazhi mbi 2 mijë persona të kryer nga BBC Radio 3.
Sipas pyetësorit, del në pah se si anglezi mesatar ndjek thjeshtësinë dhe sigurinë dhe asnjë sport ekstrem apo udhëtime në vendet e largëta.
Nëse synohet një lumturi mesatare, nuk ka asgjë më të mirë sesa një fitore e llotarisë apo një rritje e vazhdueshme e pagës.
Duke i krahasuar këto të dhëna me faktorët të tjerë të lumturisë del se një histori dashurie është prioritet për 12%, ndaj 9% të atyre që do donin të kalonin më shumë kohë në familje apo të jenë mirë me shëndet
Burimi i Temes
albamagazina
Kështu pretendojnë banorët e Norwich, në lindje të Anglisë, sipas një sondazhi mbi 2 mijë persona të kryer nga BBC Radio 3.
Sipas pyetësorit, del në pah se si anglezi mesatar ndjek thjeshtësinë dhe sigurinë dhe asnjë sport ekstrem apo udhëtime në vendet e largëta.
Nëse synohet një lumturi mesatare, nuk ka asgjë më të mirë sesa një fitore e llotarisë apo një rritje e vazhdueshme e pagës.
Duke i krahasuar këto të dhëna me faktorët të tjerë të lumturisë del se një histori dashurie është prioritet për 12%, ndaj 9% të atyre që do donin të kalonin më shumë kohë në familje apo të jenë mirë me shëndet
Burimi i Temes
albamagazina
Re: Të hollat, më të rëndësishme se shëndeti e dashuria
Po eshte e vertete kjo,mirepo shumica e femrave e shohin nje mashkull nese ka pasuri(bukuri)nuk vleresojne personin qe ka ne krahe.Une nuk e shoh nje djale nese eshte i pasur,por shoh karakterin e tij.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Seksi apo të hollat: çfarë ju bën më të lumtur?
» Pse Dashuria sot ka ndryshuar dhe qfar vlere ka dashuria sot??
» Astrologjia dhe shëndeti
» Pse Dashuria sot ka ndryshuar dhe qfar vlere ka dashuria sot??
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi