Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë, plot 3 metra (FOTO)
+5
Klio
WebMaster
T_o_n_i
Free spirit
Emona
9 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë, plot 3 metra (FOTO)
First topic message reminder :
Nju Jork - Edhe pse ajo është një këngëtare, kohët e fundit është e njohur edhe për një karakteristikë që nuk ka të bëjë me aftësinë e saj të të kënduarit: Chris Walton është gruaja me thonjtë më të gjatë në botë duke i pasur të paktën tre metra të gjatë, raporton agjencia e lajmeve NOA.
Këngëtarja 45-vjeçare, e njohur në Nevada dhe Kaliforni, ka ndalur së preri thonjtë që kur ishte 18 vjeç, duke arritur të hyjë në librin Gines si gruaja me thonjtë më të gjatë në botë, 3 metra dhe 9 centimetra./gjuhashqipe/
Pavarësisht nga thonjtë e gjatë, Walton mund të bëjë çdo gjë, të pastrojë shtëpinë, të gatuajë si dhe të rrisë pesë fëmijët e saj.
Nju Jork - Edhe pse ajo është një këngëtare, kohët e fundit është e njohur edhe për një karakteristikë që nuk ka të bëjë me aftësinë e saj të të kënduarit: Chris Walton është gruaja me thonjtë më të gjatë në botë duke i pasur të paktën tre metra të gjatë, raporton agjencia e lajmeve NOA.
Këngëtarja 45-vjeçare, e njohur në Nevada dhe Kaliforni, ka ndalur së preri thonjtë që kur ishte 18 vjeç, duke arritur të hyjë në librin Gines si gruaja me thonjtë më të gjatë në botë, 3 metra dhe 9 centimetra./gjuhashqipe/
Pavarësisht nga thonjtë e gjatë, Walton mund të bëjë çdo gjë, të pastrojë shtëpinë, të gatuajë si dhe të rrisë pesë fëmijët e saj.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë, plot 3 metra (FOTO)
i paska tamam per litar,ske faj Free ti fusim nje loje te mire.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbulohet hardhuca dy metra e gjatë
» Kinezët ballafaqohen me një qenie deti 16 metra të gjatë
» Krokodili gjigand 6.17 metra i gjatë, me peshë mbi 1 tonë