Shuhet në moshën 82-vjeçare politikani Sabri Godo
2 posters
Faqja 1 e 1
Shuhet në moshën 82-vjeçare politikani Sabri Godo
TIRANE - Ndërron jetë në moshën 82-vjeçare politikani, shkrimtari dhe skenaristi Sabri Godo.
Politikani i njohur kishte dalë prej pak ditësh nga spitali, ku qëndroi i shtruar prej më shumë se 10-ditësh në gjendje të rëndë, pasi kishte kërkuar që t’i kalonte në banesë momentet e fundit të jetës. Sabri Godo u shtrua me urgjencë në reanimacionin e Senatoriumit më 22 nëntor, pasi vuante prej 7 muajsh nga një sëmundje e rëndë në mushkëri.
Godo është një nga figurat më të shquara të politikës shqiptare, por jo vetëm. 82-vjeçari aktualisht mbante postin e kryetarit të Asamblesë Kombëtare të Partisë Republikane të Shqipërisë, e themeluar prej tij në vitin 1991 ndërkohë që e ka udhëhequr PR-në për 7 vjet.
Ai ka qenë deputet i Kuvendit të Shqipërisë në dy legjislatura, ku ka ushtruar detyrën e kryetarit të Komisionit të Çështjeve Sociale dhe të atij të Politikës së Jashtme. Si shkrimtar, ai ka pasur veprimtari të dendur në publicistikë, veçanërisht në revistën "Hosteni", ku ka botuar mbi tri mijë faqe fejtone e shkrime kritike me pseudonime. Disa nga veprat më të rëndësishme të tij janë: "Plaku i Butkës", "Ali Pashë Tepelena", "Zëra nga burime të nxehta", "Skënderbeu", "Prova e zjarrit", "Ujërat e qeta", etj.
(er.nu/BalkanWeb)
Politikani i njohur kishte dalë prej pak ditësh nga spitali, ku qëndroi i shtruar prej më shumë se 10-ditësh në gjendje të rëndë, pasi kishte kërkuar që t’i kalonte në banesë momentet e fundit të jetës. Sabri Godo u shtrua me urgjencë në reanimacionin e Senatoriumit më 22 nëntor, pasi vuante prej 7 muajsh nga një sëmundje e rëndë në mushkëri.
Godo është një nga figurat më të shquara të politikës shqiptare, por jo vetëm. 82-vjeçari aktualisht mbante postin e kryetarit të Asamblesë Kombëtare të Partisë Republikane të Shqipërisë, e themeluar prej tij në vitin 1991 ndërkohë që e ka udhëhequr PR-në për 7 vjet.
Ai ka qenë deputet i Kuvendit të Shqipërisë në dy legjislatura, ku ka ushtruar detyrën e kryetarit të Komisionit të Çështjeve Sociale dhe të atij të Politikës së Jashtme. Si shkrimtar, ai ka pasur veprimtari të dendur në publicistikë, veçanërisht në revistën "Hosteni", ku ka botuar mbi tri mijë faqe fejtone e shkrime kritike me pseudonime. Disa nga veprat më të rëndësishme të tij janë: "Plaku i Butkës", "Ali Pashë Tepelena", "Zëra nga burime të nxehta", "Skënderbeu", "Prova e zjarrit", "Ujërat e qeta", etj.
(er.nu/BalkanWeb)
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Shuhet në moshën 82-vjeçare politikani Sabri Godo
te rrojme vete.....sa shpejt e more lajmin mo Viso...po i hyn ne zanat Anes mo....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
marrim dhe japim informacione dhe kete ana ma dhaEMI shkruajti:te rrojme vete.....sa shpejt e more lajmin mo Viso...po i hyn ne zanat Anes mo....
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
epra se thashe une cne qe sishte Ana e para me dhen lajmin...si spikere te news 24 qe eshte...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Similar topics
» Shuhet në moshën 86-vjecare, Ramiz Alia ish-udhëheqësi komunist
» Tiranë, shtrohet me urgjencë në spital Sabri Godo
» Gjysh ne moshen 29 -vjeçare
» Nuse në moshën 94 vjeçare
» Dhëndër për herë të parë në moshën 99 vjeçare