Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
15 fakte mahnitëse për dashurinë ... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
15 fakte mahnitëse për dashurinë ... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

15 fakte mahnitëse për dashurinë ...

2 posters

Shko poshtë

15 fakte mahnitëse për dashurinë ... Empty 15 fakte mahnitëse për dashurinë ...

Mesazh nga Darius Sat 3 Dec 2011 - 11:29

Dashuria është një gjë shumë e bukur, por edhe e çuditshme gjithashtu. Më poshtë janë pesëmbëdhjetë fakte rreth dashurisë.

[You must be registered and logged in to see this image.]
1-Burrat të cilët e puthin gruan e tyre në mëngjes, jetojnë 5 vjet më shumë se sa ata që nuk e bëjnë këtë gjë.

2- Kënga e parë për dashurinë është shkruar 4 000 vjet më parë dhe vjen nga një zonë midis Tigrit dhe Eufratit.

3-Nëse vjen momenti për intimitet që në fillim të marrëdhënies, 78% e vajzave nuk pranojnë nëse nuk janë depiluar.

4- Vajzat feministe kërkojnë më shumë se të tjerat të kenë një marrëdhënie romantike.

5- Dy të tretat e njerëzve raportojnë se kanë rënë më shumë në dashuri me dikë që kanë vite që e njohin, se sa me një të sapo njohur.

6- Njerëzit që tregojnë historinë e tyre të dashurisë e bëjnë këtë pasi mendojnë se procesi është jashtë kontrollit te tyre.

7- Dashuria nxit një efekt qetësues ne trup dhe mendje për te paktën një vit, gjë që ndihmon ruajtjen e sistemit nervor.

8- Dashuria ka te njëjtin efekt ne trup njësoj si edhe frika e madhe. Te një person i dashuruar shfaqen te njëjtat simptoma si te një person qe ndjen një frikë te madhe – zmadhim të bebes së syrit, duar të djersitura, dhe rritje të të rrahurave te zemrës

9- Skanimet e trurit kanë treguar se kur njeriu shikon foto te njeriut te zemrës, truri reagon menjëherë duke treguar dëshirë.

[You must be registered and logged in to see this image.]
10- Shërbimi “Detektori i dashurisë” i shpikur nga operatori telefonik KTF supozohet se tregon seriozitetin e njeriut te dashur, nëse ai vërtet është i ndershëm ne atë që thotë. Përdoruesi merr një analize te bisedës nëpërmjet një mesazhi, i cili tregon afeksionin, përqendrimin dhe ndershmërinë me të cilën ka folur personi tjetër në lindje.

11- Rreth 11 për qind e grave kontrollojnë menjëherë “online” për të parë te dhënat e një personi qe e kane takuar ose qe presin ta takojnë, kundrejt 7 për qind te meshkujve.

12- Me kalimin e kohës, partneret tentojnë te kenë gjithmonë e me shume te njëjtat sjellje.

13- Njerëzit tentojnë te kthejnë me shumë kokën ne te djathtë se sa ne te majte kur puthin dike (65 për qind e njerëzve e kthejnë kokën ne te djathte).

14- Tradita e unazës së fejesës ka ardhur qe ne shekullin e 15-të, kur Duka Maximillian i Austrisë i dha një unazë te fejuarës së tij Mary nga Burgundy.

15- Aeroporti Ndërkombëtar i Filadelfias mbahet si numri 1 për lidhjet e dashurisë gjatë kohës së pritjes.
Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 11502
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/08/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

15 fakte mahnitëse për dashurinë ... Empty Re: 15 fakte mahnitëse për dashurinë ...

Mesazh nga Anakonda Wed 8 Feb 2012 - 18:42

Shume te bukura keto fakte per dashurine.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye