“Mission Impossible”, Cruise në premierën e Dubait
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
“Mission Impossible”, Cruise në premierën e Dubait
Dubai – Tom Cruise ka çuar “Mission Impossible” në Dubai. Aktori protagonist i filmit dhe ekipi realizues i episodit të katërt të ‘misionit të pamundur’ kanë parakaluar në tapetin e kuq të premierës botërore të filmit në vend, ku edhe është realizuar pjesa më e madhe e filmit.
Filmi “Mision i pamundur” e ka nisur rrugëtimin e tij në vitin 1996 me episodin e parë duke ndjellë miliona fansa në të gjithë botën që në nisje të tij. Regjisori i filmit, Brad Bird ka treguar nga premiera e episodit të katërt që vendosën të vijonin filmin pikërisht sepse fansat e kërkuan këtë gjë. Por për të kjo është edhe një përgjegjësi shumë e madhe.
“Kur ke përballë miliona njerëz që presin filmin tënd është një peshë e madhe përveçse një gëzim për punën tënde e cila pëlqehet”, ka theksuar regjisor Bird.
Filmi aksion është kuruar me kujdes dhe në këtë episod nuk kanë për të munguar as skenat aksion dhe shpërthimet me eksploziv, madje edhe protagonisti Tom Cruise shfaqet duke zbritur nga një prej ndertesave më të larta në botë.
Pjesa më e madhe e skenave të filmit “Mission Impossible – Ghost Protocol” janë xhiruar në Dubai, premiera e të cilit ishte po aty. Në kinematë e Japonisë filmi nis projeksionin më 16 dhjetor ndërsa në kinematë e Amerikës dhe në të gjithë botën do të nisë projeksionin më 21 dhjetor.
Filmi “Mision i pamundur” e ka nisur rrugëtimin e tij në vitin 1996 me episodin e parë duke ndjellë miliona fansa në të gjithë botën që në nisje të tij. Regjisori i filmit, Brad Bird ka treguar nga premiera e episodit të katërt që vendosën të vijonin filmin pikërisht sepse fansat e kërkuan këtë gjë. Por për të kjo është edhe një përgjegjësi shumë e madhe.
“Kur ke përballë miliona njerëz që presin filmin tënd është një peshë e madhe përveçse një gëzim për punën tënde e cila pëlqehet”, ka theksuar regjisor Bird.
Filmi aksion është kuruar me kujdes dhe në këtë episod nuk kanë për të munguar as skenat aksion dhe shpërthimet me eksploziv, madje edhe protagonisti Tom Cruise shfaqet duke zbritur nga një prej ndertesave më të larta në botë.
Pjesa më e madhe e skenave të filmit “Mission Impossible – Ghost Protocol” janë xhiruar në Dubai, premiera e të cilit ishte po aty. Në kinematë e Japonisë filmi nis projeksionin më 16 dhjetor ndërsa në kinematë e Amerikës dhe në të gjithë botën do të nisë projeksionin më 21 dhjetor.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: “Mission Impossible”, Cruise në premierën e Dubait
e keto premierat e ketyre skan te mbaruar me then te drejten
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Tom Cruise në premierën e “Mission Impossible 4”
» Zhvishet Paula Patton, protagoniste në “Mission Impossible”
» Mission Impossible, filmi i ri grumbullon 26.5 milionë dollarë
» ‘Njeriu merimangë’ ngjitet në kullën e Dubait
» Suri Cruise shpërthen në lot
» Zhvishet Paula Patton, protagoniste në “Mission Impossible”
» Mission Impossible, filmi i ri grumbullon 26.5 milionë dollarë
» ‘Njeriu merimangë’ ngjitet në kullën e Dubait
» Suri Cruise shpërthen në lot
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi