Vjehrra dhe paratë – arsyet më të shpeshta për grindje në mes çifteve
2 posters
Faqja 1 e 1
Vjehrra dhe paratë – arsyet më të shpeshta për grindje në mes çifteve
Për çfarë grinden çiftet? Një hulumtim i bërë nga Philips tregon se të hollat, punët e shtëpisë dhe vjehrra janë top arsyet për grindje në mes të çifteve.
Rezultatet treguan se menaxhimi i keq i të hollave, mungesa e kursimit dhe punët e shumta të shtëpisë rregullisht shkaktojnë zënka.Përveç asaj, zënkat fillojnë edhe shkak të konsumimit të alkoolit, çfarë të shiohet në TV dhe koha e nevojshme për tu përgatitur pasa se të dalin jashtë.
“Çiftet çdo herë do të grinden mes vete. Edhe për gjëra triviale si: kush do ta mbajë kontrollin e TV-së, lënie e leckave të lagura ose përgatitja e gjatë para daljes nga shtëpia” – theksoi Denis Harvin, përfaqësuesja e kompanisë e cila qëndron pas këtij hulumtimi.
Hulumtimi i cili ishte bërë me pjesëmarrjen e 2000 Britanikëve, tregoi edhe se femrat fitojnë në tre nga pesë grindjet, kurse dy nga pesë femra janë të gatshme që edhe të qajnë vetëm e vetëm të mbetet ashtu si thonë ata.
Por, nuk qajnë vetëm femrat. 13% nga meshkujt kishin pranuar se ndonjëherë lëshojnë ndonjë pikë loti.
Meshkujt më shpesh tërhiqen nga grindjet, pranojnë se kanë gabuar dhe kërkojnë falje për ta kthyer “paqen”./Femina.al/
Rezultatet treguan se menaxhimi i keq i të hollave, mungesa e kursimit dhe punët e shumta të shtëpisë rregullisht shkaktojnë zënka.Përveç asaj, zënkat fillojnë edhe shkak të konsumimit të alkoolit, çfarë të shiohet në TV dhe koha e nevojshme për tu përgatitur pasa se të dalin jashtë.
“Çiftet çdo herë do të grinden mes vete. Edhe për gjëra triviale si: kush do ta mbajë kontrollin e TV-së, lënie e leckave të lagura ose përgatitja e gjatë para daljes nga shtëpia” – theksoi Denis Harvin, përfaqësuesja e kompanisë e cila qëndron pas këtij hulumtimi.
Hulumtimi i cili ishte bërë me pjesëmarrjen e 2000 Britanikëve, tregoi edhe se femrat fitojnë në tre nga pesë grindjet, kurse dy nga pesë femra janë të gatshme që edhe të qajnë vetëm e vetëm të mbetet ashtu si thonë ata.
Por, nuk qajnë vetëm femrat. 13% nga meshkujt kishin pranuar se ndonjëherë lëshojnë ndonjë pikë loti.
Meshkujt më shpesh tërhiqen nga grindjet, pranojnë se kanë gabuar dhe kërkojnë falje për ta kthyer “paqen”./Femina.al/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Vjehrra dhe paratë – arsyet më të shpeshta për grindje në mes çifteve
apo e vetmja gje qe do ti kerkoj burrit tim do jet qe tmos tia kem te emen ne nje shtepi se sdo tja duroj dot
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Arsyet më të shpeshta për t’i dhënë fund lidhjes
» Arsyet më të shpeshta pse seksi mund ta dëmtojë martesën tuaj
» Durres, grindje mes adoleshentesh, nje i plagosur
» Mospershtatja e çifteve ne shtrat, si te evitohet?
» Ankesat me te shpeshta te nje punonjesi zyre
» Arsyet më të shpeshta pse seksi mund ta dëmtojë martesën tuaj
» Durres, grindje mes adoleshentesh, nje i plagosur
» Mospershtatja e çifteve ne shtrat, si te evitohet?
» Ankesat me te shpeshta te nje punonjesi zyre
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi