Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë

2 posters

Shko poshtë

The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë Empty The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë

Mesazh nga Emona Sun 11 Dec 2011 - 8:24

The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë F.1211100751853_m

Hip-hop superylli The Game i cili performoi para pak ditësh në Kosovë, ka deklaruar se publiku i ka lënë aq shumë mbresa sa që nëse do të kthehej një ditë do të blente shtëpi.

Krijuesi i hitit “Red Nation” i cili para një jave ndezi të rinjt shqiptarë në Prishtinë, në një intervistë për Prive ka bërë pohime tejet interesante.

“Unë do të kthehem një ditë dhe do të blej shtëpi në Kosovë. Tri vendet të cilat më duan më shumë janë Los Angeles, Dublin i Irlandës dhe tani është Kosova”, theksoi The Game.

Pos tjerash faqja e organizatorit Powow Entertainment ka publikuar një foto nga një bisedë e The Game me një person me anë të iPhone të tij, ku pohon se dëshiron shtatoren e tij në Kosovë. /Telegrafi/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë Empty Re: The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë

Mesazh nga Anakonda Thu 10 May 2012 - 17:16

lum Viktor Paloka se kush do ti shkoj ne ks(kur te ken koh te dalin e te luajn naj dor tavull e te pijn konjak)aaahaahahahahah
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye