The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë
Hip-hop superylli The Game i cili performoi para pak ditësh në Kosovë, ka deklaruar se publiku i ka lënë aq shumë mbresa sa që nëse do të kthehej një ditë do të blente shtëpi.
Krijuesi i hitit “Red Nation” i cili para një jave ndezi të rinjt shqiptarë në Prishtinë, në një intervistë për Prive ka bërë pohime tejet interesante.
“Unë do të kthehem një ditë dhe do të blej shtëpi në Kosovë. Tri vendet të cilat më duan më shumë janë Los Angeles, Dublin i Irlandës dhe tani është Kosova”, theksoi The Game.
Pos tjerash faqja e organizatorit Powow Entertainment ka publikuar një foto nga një bisedë e The Game me një person me anë të iPhone të tij, ku pohon se dëshiron shtatoren e tij në Kosovë. /Telegrafi/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: The Game: Do të blej shtëpi në Kosovë
lum Viktor Paloka se kush do ti shkoj ne ks(kur te ken koh te dalin e te luajn naj dor tavull e te pijn konjak)aaahaahahahahah
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Macja udhëtoi 3.200 kilometra për në shtëpi
» 800 mijë euro për një shtëpi… të përjetshme
» Ami: Në shtëpi më pëlqen të komandohem nga Ermali
» C,far beni kur jeni vetem ne shtepi???
» Rita Ora të blejë shtëpi të re për familjen
» 800 mijë euro për një shtëpi… të përjetshme
» Ami: Në shtëpi më pëlqen të komandohem nga Ermali
» C,far beni kur jeni vetem ne shtepi???
» Rita Ora të blejë shtëpi të re për familjen
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi