Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
I kërkojnë vajzës të abortojë sepse pret fëmijën e një shqiptari People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
I kërkojnë vajzës të abortojë sepse pret fëmijën e një shqiptari People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I kërkojnë vajzës të abortojë sepse pret fëmijën e një shqiptari

2 posters

Shko poshtë

I kërkojnë vajzës të abortojë sepse pret fëmijën e një shqiptari Empty I kërkojnë vajzës të abortojë sepse pret fëmijën e një shqiptari

Mesazh nga Emona Mon 12 Dec 2011 - 0:41

Një familje italiane i është drejtuar Gjykatës së Të Miturve me kërkesën për të detyruar të bijën të abortojë, ose të paktën ta ndalojë të takohet me të dashurin e saj shqiptar.

Familja e vajzës e kanë ndërmarrë këtë hap me justifikimin se djali që dashuron vajza e tyre nuk mund t’i garantojë asaj dhe fëmijës së tyre një të ardhme normale.

Historia e publikuar në mediat italiane paraqitet më shumë si një konflikt fëmijë-prindër sesa një mosmarrëveshje me sfond racist.

Dashuria mes dy të rinjve ka lindur dy vjet më parë në Trento, ku adoleshentja italiane ndjek shkollën. Por prindërit e saj, pavarësisht faktit se janë të divorcuar, janë përpjekur me të gjitha mënyrat për ta penguar lidhjen e së bijës. I ati e shoqëronte çdo ditë në shkollë, ndërsa e ëma i kontrollonte telefonin. Por kjo ka bërë veçse efektin e kundërt.

Vajza u ka treguar prindërve se është shumë e dashuruar me djalin shqiptar, prej të cilit pret edhe një fëmijë. Në këto kushte, prindërit i kanë kërkuar të kryejë një abort, por janë përballur me refuzimin kategorik të të bijës.

Ata u janë drejtuar gjyqtarëve që merren me të drejtat e minoreneve, të bindur vendimi i së bijës nuk ishte i lirë, por i imponuar nga djali. Prindërit e vajzës i kanë kërkuar gjykatës të imponojë abortin, ose në pamundësi t’i ndalojë djalit takimet me të dashurën.

Çështja është ende në duart e drejtësisë, por mediat italiane bëjnë të ditur se nuk ka shumë gjasa që gjykata të vendosë në favor të prindërve për ndërprerjen e shtatzënisë së të bijës, pasi ligji parashikon para së gjithash respektimin e vullnetit të vetë nënës së re./zh-ks./

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

I kërkojnë vajzës të abortojë sepse pret fëmijën e një shqiptari Empty Re: I kërkojnë vajzës të abortojë sepse pret fëmijën e një shqiptari

Mesazh nga Anakonda Sat 24 Mar 2012 - 1:20

Ja sesi diskriminohen shqiptaret,ju marrshin te keqen se cunat e shqiperise nuk i ka bota........ [TePuC] [TePuC] :lluuule: Per ju djema.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye