Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10)
+4
Arabela
Klio
EMI
Next
8 posters
Faqja 1 e 1
Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10)
Surprizë shkaktoi për shumë fans të showbiz-it titulli që fitoi Jennifer Anston, si femra “më e nxehtë” e të gjitha kohërave, duke treguar se meshkujt nuk preferojnë medoemos “kukulla plastike” por femra të cilat kanë kryer sa më pak (ose aspak) ndërhyrje kirurgjikale për të përmirësuar pamjen e tyre të jashtme.
Aktorja 41-vjeçare u pozicionua në krye të listës së këtij sondazhi, që u krye për llogari të revistës “Men’s Health”. Lista përfshin femra të cilat kanë shkëlqyer gjatë dekadave të fundit.
Jennifer la pas edhe Marilyn Monroe, Madonna, Jane Fonda, por edhe konkurrenten e saj Angelina Jolie.
Sipas revistës në fjalë, “Aniston mbërriti në vendin e parë, pasi në rastin e saj është kombinuar mjaft mirë një trup elegant e i stërvitur, me një mendje mjaft të mprehtë. Ajo ka humor, është e bukur dhe mbi të gjitha, është origjinale”.
Më poshtë, po ju paraqesim 10 vendet e para, sipas këtij sondazhi, të femrave “më të nxehta të të gjitha kohërave
2) Raquel Welch
3) Marilyn Monroe
Pamela Anderson
Aktorja 41-vjeçare u pozicionua në krye të listës së këtij sondazhi, që u krye për llogari të revistës “Men’s Health”. Lista përfshin femra të cilat kanë shkëlqyer gjatë dekadave të fundit.
Jennifer la pas edhe Marilyn Monroe, Madonna, Jane Fonda, por edhe konkurrenten e saj Angelina Jolie.
Sipas revistës në fjalë, “Aniston mbërriti në vendin e parë, pasi në rastin e saj është kombinuar mjaft mirë një trup elegant e i stërvitur, me një mendje mjaft të mprehtë. Ajo ka humor, është e bukur dhe mbi të gjitha, është origjinale”.
Më poshtë, po ju paraqesim 10 vendet e para, sipas këtij sondazhi, të femrave “më të nxehta të të gjitha kohërave
1) Jennifer Aniston
2) Raquel Welch
3) Marilyn Monroe
4) Britney Spears
5) Madonna
6) Ursula Andress
7) Bettie Page
7) Bettie Page
Pamela Anderson
9) Jane Fonda
10) Angelina Jolie
Next- I/e Regjistruar
- Postime : 2536
Gjinia :
Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha : 36
Re: Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10)
mendoj se ikona e sensualitetit do mbetet gjithmone vetm Merlyn Monroe..si femra me saxy e te gjitha kohrave...ja me kot te gjitha femrat edhe ne ditet e sotme jan munduar ta imitojne...[ mendimi im personal]....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Dhe une Emi keshtu mendoj,vetem Monroe do mbetet ne krye,kishte nje bukuri origjinale pa nderhyrje etj etj qe bejne femrat e sotme !
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
keto ketu per mendimin tim kuptohet,,,asnjera,,,do mendoj se tani spo me vjen nder mend,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Megan Fox,e shkelqyer me thene te drejten.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
kot ja fusni ,, se mos i provun te dhjeta ne edhe te themi kush eshte me e nxehte :541221:
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Tashi me shije eshte kjo pune
po une para Ornela Mutti nuk vej njeri
celebrate005
po une para Ornela Mutti nuk vej njeri
celebrate005
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Similar topics
» Meshkujt “i thërrasin trurit” nuk çmenden më pas biondeve, ja cila është femra ideale
» Nokaut i te gjitha koherave
» 10 familjet me te pushtuara te gjitha koherave
» Historia Me E bukur E Te Gjitha Koherave
» Kenget me romantike te te gjitha koherave!
» Nokaut i te gjitha koherave
» 10 familjet me te pushtuara te gjitha koherave
» Historia Me E bukur E Te Gjitha Koherave
» Kenget me romantike te te gjitha koherave!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi