Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10)

+4
Arabela
Klio
EMI
Next
8 posters

Shko poshtë

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) Empty Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10)

Mesazh nga Next Mon 12 Dec 2011 - 7:25

Surprizë shkaktoi për shumë fans të showbiz-it titulli që fitoi Jennifer Anston, si femra “më e nxehtë” e të gjitha kohërave, duke treguar se meshkujt nuk preferojnë medoemos “kukulla plastike” por femra të cilat kanë kryer sa më pak (ose aspak) ndërhyrje kirurgjikale për të përmirësuar pamjen e tyre të jashtme.
Aktorja 41-vjeçare u pozicionua në krye të listës së këtij sondazhi, që u krye për llogari të revistës “Men’s Health”. Lista përfshin femra të cilat kanë shkëlqyer gjatë dekadave të fundit.

Jennifer la pas edhe Marilyn Monroe, Madonna, Jane Fonda, por edhe konkurrenten e saj Angelina Jolie.

Sipas revistës në fjalë, “Aniston mbërriti në vendin e parë, pasi në rastin e saj është kombinuar mjaft mirë një trup elegant e i stërvitur, me një mendje mjaft të mprehtë. Ajo ka humor, është e bukur dhe mbi të gjitha, është origjinale”.

Më poshtë, po ju paraqesim 10 vendet e para, sipas këtij sondazhi, të femrave “më të nxehta të të gjitha kohërave

1) Jennifer Aniston

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 118

2) Raquel Welch

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 2a1Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 210

3) Marilyn Monroe

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 310-1024x689

4) Britney Spears

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 45

5) Madonna

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 56

6) Ursula Andress

7) Bettie Page

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 73Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 7b-635x1024

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) Icon_cool Pamela Anderson

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 82

9) Jane Fonda

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 93

10) Angelina Jolie

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) 102
Next
Next
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 2536
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha Mosha : 36

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) Empty Re: Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10)

Mesazh nga EMI Thu 15 Dec 2011 - 22:45

mendoj se ikona e sensualitetit do mbetet gjithmone vetm Merlyn Monroe..si femra me saxy e te gjitha kohrave...ja me kot te gjitha femrat edhe ne ditet e sotme jan munduar ta imitojne...[ mendimi im personal]....
EMI
EMI
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 9553
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi Hobi : Te iki larg..

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) Empty Re: Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10)

Mesazh nga Klio Fri 16 Dec 2011 - 3:46

Dhe une Emi keshtu mendoj,vetem Monroe do mbetet ne krye,kishte nje bukuri origjinale pa nderhyrje etj etj qe bejne femrat e sotme !
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime Postime : 4283
Anëtarësuar Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha Mosha : 30
Hobi Hobi : NOTI&MUZIKA

Mesazh nga Arabela Fri 16 Dec 2011 - 3:48

keto ketu per mendimin tim kuptohet,,,asnjera,,,do mendoj se tani spo me vjen nder mend,,,
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga Maksi Fri 16 Dec 2011 - 3:50

marilyn manroe them un
Maksi
Maksi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 31226
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2011

http://www.klealove.com

Mesazh nga Anakonda Thu 2 Feb 2012 - 6:09

Megan Fox,e shkelqyer me thene te drejten.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga dajti modh Thu 2 Feb 2012 - 7:33

kot ja fusni ,, se mos i provun te dhjeta ne edhe te themi kush eshte me e nxehte :541221:
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Mesazh nga Daku Thu 2 Feb 2012 - 8:04

Tashi me shije eshte kjo pune
po une para Ornela Mutti nuk vej njeri

Cila është femra “më e nxehtë e të gjitha kohërave”? (foto Top 10) Ornella%2Bmuti%2Bepaules%2Bnues celebrate005

Daku
Daku
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : N'metropolt
Postime Postime : 1998
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha Mosha : 45
Hobi Hobi : Japraku

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi