Gjira, këngëtarja e re që tall Tunën dhe Dafinën
3 posters
Faqja 1 e 1
Gjira, këngëtarja e re që tall Tunën dhe Dafinën
Një këngëtare mjaft e talentuar, por që vetëm tani po pushton ekranet muzikore, Gjira Kajtazi, ka guxuar që të tallë në këngën e saj më të re “Çka po don me t’knu zemër”, disa prej personazheve më të popullarizuara të muzikës shqiptare.“Teksti i këngës sime ka domethënie të lezetshme dhe besoj se do ta kuptoni vetë nënkuptimin e saj, sepse është pak provokuese. U kushtohet disa këngëtareve, por nuk dua të flas me emra, më mirë t’i kuptoni vetë”, – është shprehur Gjira, kënga e së cilës konsiderohet “bombë”.Videoklipi mjaft atraktiv shoqërohet nga një tekst mjaft kontrovers i këngëtares së re, e cila kritikon dhe demaskon drejtpërdrejtë koleget e saj në vargjet: “Krejt budallica, po lypin big c*ca/ Qesin disa njona-tjetrës me do rreshta t’pista/ Thojn që s’jon njësoj, e nuk e ki at flok/ A ki vibe, a ki swag, krejt t’i psh*rri n’to”. Dyshohet se këto vargje mund t’i jetë kushtuar këngëtareve Dafina Zeqiri dhe Tuna, pasi fjalët “A ki Vibe, a ki Swag”, përdoren në videoklipin e popullarizuar të Dafinës, Tunës dhe 2Po2, ”My Swag” dhe “Vibe”. Bravo për guximin Gjira…
Gazeta Standard
Gazeta Standard
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Gjira, këngëtarja e re që tall Tunën dhe Dafinën
Per Tunen Jam dakort ,ama Dafina Eshte unike 00027003
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Gjira, këngëtarja e re që tall Tunën dhe Dafinën
Kush o kjo legene si me sha Dafinen,a e ka pare ndonjehere veten ne pasqyre po kan faj qe si japin nje dru te mire.f**k you mama.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gjira Kajtazi, oferta nga produksionet gjermane
» Vazhdojnë spekulimet për Tunën
» “Noizy më la shtatzënë, më braktisi për Tunën”
» Krenari e kishte tradhtuar Dafinën?