Ekspertët, frikë nga “superpeshkaqeni”
2 posters
Faqja 1 e 1
Ekspertët, frikë nga “superpeshkaqeni”
Një racë e re peshkaqeni, shumë më e rrezikshme se racat e njohura, mund të jetë duke u krijuar, bënë të ditur një grup studiuesish, pasi zbuluan në ujrat e Australisë një peshkaqen të ri hibrid.
Kafsha e panjohur më parë është formuar nga bashkimi i specieve të quajtura “peshkaqeni i zi” dhe “peshkaqeni i Australisë”. Një kombinim i tillë i bën të mundur që të përshtaten lehtësisht si në ujra të ngrohtë edhe në të ftohtë.
Kombinimi, sipas të dhënave paraprake, gjithashtu e bën peshkaqenin më të fortë dhe më agresiv. Sipas ekspertëve, është e mundur që specia e kapur të mos jetë e vetmja dhe që një racë e re peshkaqenësh të jetë në krijim.
”Peshkaqenët zakonisht nuk përshtaten fizikisht dhe kjo është një mënyrë e mirë për të bërë që të mos çiftëzohen me speciet e gabuara. Ekzemplari i ri i kapur tregon për një tendencë tërësisht të panjohur më parë”, shprehet një prej ekspertëve.
Kafsha e panjohur më parë është formuar nga bashkimi i specieve të quajtura “peshkaqeni i zi” dhe “peshkaqeni i Australisë”. Një kombinim i tillë i bën të mundur që të përshtaten lehtësisht si në ujra të ngrohtë edhe në të ftohtë.
Kombinimi, sipas të dhënave paraprake, gjithashtu e bën peshkaqenin më të fortë dhe më agresiv. Sipas ekspertëve, është e mundur që specia e kapur të mos jetë e vetmja dhe që një racë e re peshkaqenësh të jetë në krijim.
”Peshkaqenët zakonisht nuk përshtaten fizikisht dhe kjo është një mënyrë e mirë për të bërë që të mos çiftëzohen me speciet e gabuara. Ekzemplari i ri i kapur tregon për një tendencë tërësisht të panjohur më parë”, shprehet një prej ekspertëve.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Ekspertët, frikë nga “superpeshkaqeni”
Po keta ket paskan frike,jan dhe specie te tjera qe duhen te kihen drik por jo ky.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ekspertët, frikë nga mushkonja “vrasëse”
» PS: Ekspertët po zëvendësohen me militantë
» Kosovë, ekspertët: Ligj i ri elektoral
» Gjendet gishti gjigand. Ekspertet sigurojne: 'Eshte autentik'
» Nivel i lartë i duhanpirjes në Shqipëri, 40 %. Ekspertët: Të penalizohen edhe individët
» PS: Ekspertët po zëvendësohen me militantë
» Kosovë, ekspertët: Ligj i ri elektoral
» Gjendet gishti gjigand. Ekspertet sigurojne: 'Eshte autentik'
» Nivel i lartë i duhanpirjes në Shqipëri, 40 %. Ekspertët: Të penalizohen edhe individët
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi