Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori

4 posters

Shko poshtë

Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori Empty Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori

Mesazh nga Aяtємιѕα Thu 5 Jan 2012 - 11:57

Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori Aesir-YvesBehar-Phone--300x180Kompania daneze “Aesir” ka hedhur së fundmi në treg një celular të ri. E veçanta e mjetit të njohur të komunikimit është se është i punuar me ar.Celulari është dizenjuar nga stilist të njohur dhe ka linja mjaft të veçanta. Veshja me metal të çmuar është bërë në butonat e tij dhe në pjesën e pasme të kapakut. Ndërkohë që me metal shumë të shtrenjtë është bërë dhe ekrani i celularit. Çmimi këtij aparati luksoz është 58 mijë e 435 dollarë.Atyre që ju duket i shtrenjtë një celular i tillë, kompania danze ka krijuar dhe një model të ashtuquajtur ekonomik. Është i njëjti format telefoni, vetëm se në vend të floririt është përdorur një material më pak i kushtueshëm me inoks. Çmimi i variantit të dytë të telefonit është 10 mijë e 095 dollarë.Kjo linjë celulari sipas drejtuesit të firmës daneze ka ardhur pas kresave të shumta. Sipas tij janë shumë biznesmenë dhe njerëz të spektaklit që kërkojnë gjëra origjinale dhe mjaft të kushtueshm
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori Empty Re: Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori

Mesazh nga Darius Thu 5 Jan 2012 - 13:19

Nuk eshte e vertete qe eshte me i shtrejti ka dhe me te shtrejte eshte iPhone qe eshte ne diamant 00027003 qe ka nje vlere ne miliona dollar 00027003
Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 11502
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/08/2010

Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori Empty Re: Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori

Mesazh nga Emona Thu 5 Jan 2012 - 13:22

Nuk e kisha Ble edhe me pas Miljonat...thjesh nuk po m'pelqen 00027003

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Darius Thu 5 Jan 2012 - 13:26

krijimi i ri i Stuart Hughes kushton jo më pak se tetë milionë dollarë, dhe shndërrohet automatikisht në telefonin më të shtrenjtë në botë. Dhe ai është, iPhone 4.

Versioni i iPhone 4 i cili kushton tetë milionë dollarë është krijuar për Toni Sage i cili është i njohur në industrinë e minierave të arit, ndërsa ai paraqet një trëndafil ari i cili posedon 500 diamante 100 karatëshe në pjesën e përparme dhe 53 diamante, mbrapa në logon e kompanisë prodhuese, Apple.
Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori Iphone%20me%20diamante

Butoni për navigim posedon diamante 7.4 karatëshe ngjyrë roze që janë të vendosura në platin.

Me siguri se edhe ju pajtoheni se ka shumë gjëra tjera, për të cilat ne do t’i shpenzonim tetë milion dollarë. Nëse do t’i kishim ato ndonjëherë.
ky eshte celulari me i shtrejte ne bote 00027003
Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 11502
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/08/2010

Mesazh nga Anakonda Wed 21 Mar 2012 - 6:09

qenka koti fare.............
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi