Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori
4 posters
Faqja 1 e 1
Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori
Kompania daneze “Aesir” ka hedhur së fundmi në treg një celular të ri. E veçanta e mjetit të njohur të komunikimit është se është i punuar me ar.Celulari është dizenjuar nga stilist të njohur dhe ka linja mjaft të veçanta. Veshja me metal të çmuar është bërë në butonat e tij dhe në pjesën e pasme të kapakut. Ndërkohë që me metal shumë të shtrenjtë është bërë dhe ekrani i celularit. Çmimi këtij aparati luksoz është 58 mijë e 435 dollarë.Atyre që ju duket i shtrenjtë një celular i tillë, kompania danze ka krijuar dhe një model të ashtuquajtur ekonomik. Është i njëjti format telefoni, vetëm se në vend të floririt është përdorur një material më pak i kushtueshëm me inoks. Çmimi i variantit të dytë të telefonit është 10 mijë e 095 dollarë.Kjo linjë celulari sipas drejtuesit të firmës daneze ka ardhur pas kresave të shumta. Sipas tij janë shumë biznesmenë dhe njerëz të spektaklit që kërkojnë gjëra origjinale dhe mjaft të kushtueshm
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Celulari më i shtrenjtë, butona të veshura me flori
Nuk eshte e vertete qe eshte me i shtrejti ka dhe me te shtrejte eshte iPhone qe eshte ne diamant 00027003 qe ka nje vlere ne miliona dollar 00027003
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Nuk e kisha Ble edhe me pas Miljonat...thjesh nuk po m'pelqen 00027003
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
krijimi i ri i Stuart Hughes kushton jo më pak se tetë milionë dollarë, dhe shndërrohet automatikisht në telefonin më të shtrenjtë në botë. Dhe ai është, iPhone 4.
Versioni i iPhone 4 i cili kushton tetë milionë dollarë është krijuar për Toni Sage i cili është i njohur në industrinë e minierave të arit, ndërsa ai paraqet një trëndafil ari i cili posedon 500 diamante 100 karatëshe në pjesën e përparme dhe 53 diamante, mbrapa në logon e kompanisë prodhuese, Apple.
Butoni për navigim posedon diamante 7.4 karatëshe ngjyrë roze që janë të vendosura në platin.
Me siguri se edhe ju pajtoheni se ka shumë gjëra tjera, për të cilat ne do t’i shpenzonim tetë milion dollarë. Nëse do t’i kishim ato ndonjëherë.
ky eshte celulari me i shtrejte ne bote 00027003
Versioni i iPhone 4 i cili kushton tetë milionë dollarë është krijuar për Toni Sage i cili është i njohur në industrinë e minierave të arit, ndërsa ai paraqet një trëndafil ari i cili posedon 500 diamante 100 karatëshe në pjesën e përparme dhe 53 diamante, mbrapa në logon e kompanisë prodhuese, Apple.
Butoni për navigim posedon diamante 7.4 karatëshe ngjyrë roze që janë të vendosura në platin.
Me siguri se edhe ju pajtoheni se ka shumë gjëra tjera, për të cilat ne do t’i shpenzonim tetë milion dollarë. Nëse do t’i kishim ato ndonjëherë.
ky eshte celulari me i shtrejte ne bote 00027003
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
qenka koti fare.............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Varësia nga celulari
» Celulari ‘‘pushton‘‘ edhe fiset tipike afrikane
» Cfar zile keni ven kur ju bie celulari???
» Aksident i shtrenjtë !
» Parfumi më i shtrenjtë në botë: 40.000 €
» Celulari ‘‘pushton‘‘ edhe fiset tipike afrikane
» Cfar zile keni ven kur ju bie celulari???
» Aksident i shtrenjtë !
» Parfumi më i shtrenjtë në botë: 40.000 €
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi