Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E gjen unazën e martesës pas 16-vjetësh në rrënjën e karrotës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E gjen unazën e martesës pas 16-vjetësh në rrënjën e karrotës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

E gjen unazën e martesës pas 16-vjetësh në rrënjën e karrotës

2 posters

Shko poshtë

E gjen unazën e martesës pas 16-vjetësh në rrënjën e karrotës Empty E gjen unazën e martesës pas 16-vjetësh në rrënjën e karrotës

Mesazh nga Aяtємιѕα Thu 5 Jan 2012 - 12:15

E gjen unazën e martesës pas 16-vjetësh në rrënjën e karrotës Lena1-300x210Suedezja Lena Paahlsson mori dhuratën më të bukur të vitit të ri, pasi gjeti unazën e saj të kurorëzimit martesor 16 vjet pasi e kishte humbur në mesin e karotave që i kultivon në kopsht.Ajo e kishte humbur unazën e saj nga ari të bardhë në vitin 1995 në shtëpi dhe pavarësisht përpjekjeve për ta kërkuar nuk arriti asnjëherë ta gjente.Çudia ndodhi para pak ditësh, kur ajo shkoi në kopsht që të nxjerrë karotat e mbetura para rënies së dëborës dhe në atë moment në njërën prej tyre gjeti unazën e saj të martesës.Lena mendon se unaza e saj ka rënë para 16 vjetësh në lavaman, që ishte plot me lëvore patatesh. Ato lëvore më vonë u janë dhënë si ushqim dhenve, kurse ndonjëra nga to sipas të gjitha gjasave e ka përpirë unazën që më pastaj në formën e plehut ka arritur në kopsht.“Unazën nuk po mund ta vë në të njëjtin gisht, por do ta zgjeroj pak dhe nuk do ta heq më kurrë nga gishti”, tha Lena.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

E gjen unazën e martesës pas 16-vjetësh në rrënjën e karrotës Empty Re: E gjen unazën e martesës pas 16-vjetësh në rrënjën e karrotës

Mesazh nga Anakonda Wed 21 Mar 2012 - 6:10

e shkreta sa gjynah celebrate005
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time