Mbyllin në furgon gjyshen e vdekur dhe vazhdojnë me dasmën
5 posters
Faqja 1 e 1
Mbyllin në furgon gjyshen e vdekur dhe vazhdojnë me dasmën
Sofje – Dasmën pesëditëshe rome në qytetin Montani të Bullgarisë, në të cilën u martuan tri motrat Zlatica, Gorana dhe Ruzha, gjyshja e tyre e kaloi e vdekur dhe e mbyllur në një furgon, vetëm për të mos e prishur atmosferën festive.
Gjyshja ishte e sëmurë dhe meraku i saj ishte t’i shihte mbesat me fustane nusërie. Ashtu sikurse edhe nëpër filma, dëshira iu plotësua, por vetëm disa orë pasi filloi dasma ajo ndërroi jetë.
Lajmi për vdekjen e gjyshes nuk i mërziti të zotët e shtëpisë. Për të mos prishur atmosferën festive të tre motrave që martoheshin, ata vendosën ta fshihnin trupin e vdekur të gjyshes. Vetëm pas përfundimit të dasmës, që zgjati jo më pak se pesë ditë, u bë varrimi i gjyshes së shkretë.
Motrat që u fejuan gjatë verës së kaluar, vendosën që të bëjnë një dasëm të madhe gjatë fundit të vitit dhe fillimit të vitit të ri, shkruajnë mediat bullgare. Në dasmën rome ishin të ftuar më shumë se 450 dasmorë, ku janë ngrënë më shumë se 6000 qebapë, meze të tjera, si dhe janë pirë edhe tri fuçi me raki./lajmeshqip/
Gjyshja ishte e sëmurë dhe meraku i saj ishte t’i shihte mbesat me fustane nusërie. Ashtu sikurse edhe nëpër filma, dëshira iu plotësua, por vetëm disa orë pasi filloi dasma ajo ndërroi jetë.
Lajmi për vdekjen e gjyshes nuk i mërziti të zotët e shtëpisë. Për të mos prishur atmosferën festive të tre motrave që martoheshin, ata vendosën ta fshihnin trupin e vdekur të gjyshes. Vetëm pas përfundimit të dasmës, që zgjati jo më pak se pesë ditë, u bë varrimi i gjyshes së shkretë.
Motrat që u fejuan gjatë verës së kaluar, vendosën që të bëjnë një dasëm të madhe gjatë fundit të vitit dhe fillimit të vitit të ri, shkruajnë mediat bullgare. Në dasmën rome ishin të ftuar më shumë se 450 dasmorë, ku janë ngrënë më shumë se 6000 qebapë, meze të tjera, si dhe janë pirë edhe tri fuçi me raki./lajmeshqip/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Mbyllin në furgon gjyshen e vdekur dhe vazhdojnë me dasmën
lind pyatja??vepruan mire apo gabim???
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
sipas mendjes se tyre kane vepruar mire ....
e cna duhet ne te tjereve te gjykojme veprimet e tyre .
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
jo nuk gjykojme,,analizojme 00027003 ,,une them edhe mire edhe keq,,,gjynof te prishet dasma per nje plake,,,gjynof plaka te rrije 5 dite mbi dhe :lol!: :lol!: ,,dajti modh shkruajti:sipas mendjes se tyre kane vepruar mire ....
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Te besh nje analize njerezit kan ikur per lesh
mbase ai furgoni ka qene me frigorifer [@@@@@@]Arabela shkruajti:jo nuk gjykojme,,analizojme 00027003 ,,une them edhe mire edhe keq,,,gjynof te prishet dasma per nje plake,,,gjynof plaka te rrije 5 dite mbi dhe :lol!: :lol!: ,,dajti modh shkruajti:sipas mendjes se tyre kane vepruar mire ....
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
mire ja kan bere,sndalohet dasma per nje plake.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kur gratë shqiptare 'mbyllin njërin sy..'
» Vazhdojnë spekulimet për Tunën
» Shpenzon 25 Mijë Euro për… Dasmën e Qenit
» VAZHDOJNË KËRKIMET NË RESTELICË