Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lë punën për ti ndërtuar djalit një motor gjigand përrallash People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lë punën për ti ndërtuar djalit një motor gjigand përrallash People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lë punën për ti ndërtuar djalit një motor gjigand përrallash

2 posters

Shko poshtë

Lë punën për ti ndërtuar djalit një motor gjigand përrallash Empty Lë punën për ti ndërtuar djalit një motor gjigand përrallash

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 1 Feb 2012 - 6:39

Lë punën për ti ndërtuar djalit një motor gjigand përrallash Motor-gjigand-noaLondër, 1 Shkurt 2012, NOA - Një mekanik ka marrë vendimin për të lënë punën e tij dhe kjo me qëllim që ti ndërtonte të birit një motor gjigand.

Motori nisi të krijohej rreth 3 muaj më parë, si një dhuratë surprizë për djalin, i cili është në mbarim të Universitetit, duke u specializuar për kinemanë e animuar.

“kartonët e animuar janë tepër të ekzagjeruar dhe mendova se një motor gjigand do të ishte ideale për tim bir”, - rrëfen 49-vjeçari Zhang Yali.

E megjithatë krijimi i tij rezultoi shumë më kompleks nga ç’mund të mendohej në fillim, por Zhang Yali nuk hezitoi as të largohej nga puna për të kompletuar dhuratën e të birit, kjo me qëllim që të kishte më shumë kohë për të punuar.

Motorri është rreth 3 metër dhe i gjatë rreth 5 metër e gjysmë.

Ai mund të transportojë 8 persona, kjo falë sediljeve të krijuara më divane të vjetër, ndërsa për sa i përket rrotave ato i janë marrë ekskavatorit.

Ndërtimi i këtij motori të çuditshëm fillimisht hasi dhe probleme pasi bashkëshortja e Zhang nuk ishte dakot që ai të linte punën për diçka të tillë.

E megjithatë në fund ajo e ka pranuar faktin se është prekur nga impenjimi dhe vëmendja që i kushtoi parteri i saj një motori që e nisi si diçka të veçantë për të birin.

r.b/NOA
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Lë punën për ti ndërtuar djalit një motor gjigand përrallash Empty Re: Lë punën për ti ndërtuar djalit një motor gjigand përrallash

Mesazh nga Anakonda Tue 20 Mar 2012 - 19:26

ky po qe qenka prind liberal.............
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye