Sa mendoni se ndihmon virtualiteti ne shprehje?
+5
WebMaster
dajti modh
Arabela
Maksi
Aяtємιѕα
9 posters
Faqja 1 e 1
Sa mendoni se ndihmon virtualiteti ne shprehje?
Nga 1 deri tek 10 sa mendoni se ndihmon virtualiteti ne shprehje?
Pse?
Pse?
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Sa mendoni se ndihmon virtualiteti ne shprehje?
4 per arsyese duke exploruar faqe te ndryshme mesojme dhe shprehje te ndryshme
Normal qe ndihmon me shum te shprehesh sesa kur e ke perbeall :D
Pasi nga ekrani e kan me te leht te shprehin ate qe duan duke dhe ezbukuruar ate me fjal te bukura sesa ne reale :D
Pasi nga ekrani e kan me te leht te shprehin ate qe duan duke dhe ezbukuruar ate me fjal te bukura sesa ne reale :D
Vizitor- Vizitor
nuk me ndihmon ndonje gje ekstra,,,e shprehur jam ne realitet,,,e shprehur ne virtualitet,,,,nuk zbukuroj gje pervecse si e mendoj,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
perfekte nje mendje kemi : :love69: :429293:Arabela shkruajti:nuk me ndihmon ndonje gje ekstra,,,e shprehur jam ne realitet,,,e shprehur ne virtualitet,,,,nuk zbukuroj gje pervecse si e mendoj,,,
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Asnjehere Virtualiteti ste ndihmon perkundrazi nganjehere te acaron nervat edhe pse shumica thone qe sju intereson bashke me mua .Thjeshte them jan vetem momente te nje thashethemeje qe njeriu ska gje tjeter cfar te bej gjith diten ..
mendoj se ndihmon te shprehen shume njerez qe jane te turpeshem...............
Labja- Princeshë
- Vendbanimi : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Postime : 8252
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/12/2011
Mosha : 33
Hobi : Io anziché fare castelli in aria mi faccio templi nel cuore
po pak ndikon por ne ral perseri zbohet gjo
Space- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne levizje
Postime : 1354
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/06/2011
Mosha : 34
Hobi : Informatika
Sme ndihmon...cfare them e shkruaj ketu..ua them njerezve ne ralitet...virtualiteti nje gje pozitive ka qe lexon dhe meson gjera te reja ndonjehere...lajme ..kutiozitete etj.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
aspak sme ndihmon...pasi nuk me beri virtualiteti ky qe jam sot....
thjesht virtuali me jep mundesin te shprehem ndoshta ketu ...por qe te fitoj dicka ne virtualiteti smendoj....
thjesht virtuali me jep mundesin te shprehem ndoshta ketu ...por qe te fitoj dicka ne virtualiteti smendoj....
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Nuk e keni kuptuar temen mire me duket!!
Tema thote sa ju ndihmon virtualiteti ne te shprehurit e gjuhes Shqipe,a ndikon ne ju per mire,sidomos per ne qe emigrojme por e Shqiptaret qe jetojne brenda Shqiperise...pastaj besoj se te gjithe mesojme dicka nga njeri tjetri permes shkrimeve e mendimeve qe japim,varet kush shkruan e cfare shkruan gjithmone..
Tema thote sa ju ndihmon virtualiteti ne te shprehurit e gjuhes Shqipe,a ndikon ne ju per mire,sidomos per ne qe emigrojme por e Shqiptaret qe jetojne brenda Shqiperise...pastaj besoj se te gjithe mesojme dicka nga njeri tjetri permes shkrimeve e mendimeve qe japim,varet kush shkruan e cfare shkruan gjithmone..
Gjinia :
Sa siperfaqsor dhe engjellor qe jemi ne shqiptaret..........Me pelqejn mendimet e lartpermendura.....Por qe sme duket te derjta aspak...........
Dhe binduni nje her e mir qe virtualiteti ju ka ndihmuar te shpreh ate qe sekeni shprehur real ju duket paska absudre ee qe them kshu ...Normal pasi cdo kush nga ne ka pas momente kur ka pas nevoj te fshihet mbas fjalve te pa qena mbas fjalve qe sot segzistojn tek ai/ajo...Mendimi ime lidhur me temen normal qe me ka ndihmuar ne fillimet e mija qe hyja ne virtualitet thjesht disa gjera e gjeje me te pershtatshme te shprehesha ne virtualitet sesa ne realitet ..disa fljal qe i thoshja me leht ne vitual ne realitet si thosha dot duhej te mendohesha mir pa ti thosha ndersa ktu i kam then pa ndrojtje frik apo ku di une..... Tani ne kte koh qe ndodhem sot jam regj me iden e virtualitetit dhe sme ben me pershtypje per asgje......
Dhe binduni nje her e mir qe virtualiteti ju ka ndihmuar te shpreh ate qe sekeni shprehur real ju duket paska absudre ee qe them kshu ...Normal pasi cdo kush nga ne ka pas momente kur ka pas nevoj te fshihet mbas fjalve te pa qena mbas fjalve qe sot segzistojn tek ai/ajo...Mendimi ime lidhur me temen normal qe me ka ndihmuar ne fillimet e mija qe hyja ne virtualitet thjesht disa gjera e gjeje me te pershtatshme te shprehesha ne virtualitet sesa ne realitet ..disa fljal qe i thoshja me leht ne vitual ne realitet si thosha dot duhej te mendohesha mir pa ti thosha ndersa ktu i kam then pa ndrojtje frik apo ku di une..... Tani ne kte koh qe ndodhem sot jam regj me iden e virtualitetit dhe sme ben me pershtypje per asgje......
Vizitor- Vizitor
Shume e zgjate por me rendesi qe ishe i sinqerte nder pak te tjere ketu
Gjinia :
Similar topics
» Cfare mendoni per kete shprehje....
» A ju shqeteson virtualiteti njelloi si realiteti...?
» Nje Shprehje!
» Foto & shprehje
» Fjalor me shprehje medicinale
» A ju shqeteson virtualiteti njelloi si realiteti...?
» Nje Shprehje!
» Foto & shprehje
» Fjalor me shprehje medicinale
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi