Fansja e çmendur e Borëbardhës
3 posters
Faqja 1 e 1
Fansja e çmendur e Borëbardhës
Annfaye Kao është një vajzë nga Tajvani e cila është shumë e apasionuar pas Borëbardhës dhe ka vendosur që këtë ta bëjë të qartë duke realizuar një tatuazh të madh në kurriz ku përfshin të gjithë kastin e përrallës.
Për tu bërë i gjithë tatuazhi shumëngjyrësh janë dashur 3 muaj punë. Tatuazhi i 27-vjeçares ka fituar edhe një çmim në një konkurs në Singapor.
“Ka shumë detaje në këtë tatuazh dhe është dashur 3 muaj të bëhet. Dhimbte shumë dhe kam menduar disa herë ta lija fare, por fatmirësisht nuk u dorëzova”, shprehet Kao.
“Kur isha e vogël ëndërroja të isha Borëbardha dhe një ditë vendosa të bëja këtë tatuazh të madh në shpinë ku i kam përfshirë të gjithë: princin, njerkën dhe shtatë xhuxhat. Borëbardha ka qenë pjesë e fëmijërisë time dhe tani jam e lumtur që ajo do jetë përgjithmonë pjesë e imja”, shton Kao.
Për tu bërë i gjithë tatuazhi shumëngjyrësh janë dashur 3 muaj punë. Tatuazhi i 27-vjeçares ka fituar edhe një çmim në një konkurs në Singapor.
“Ka shumë detaje në këtë tatuazh dhe është dashur 3 muaj të bëhet. Dhimbte shumë dhe kam menduar disa herë ta lija fare, por fatmirësisht nuk u dorëzova”, shprehet Kao.
“Kur isha e vogël ëndërroja të isha Borëbardha dhe një ditë vendosa të bëja këtë tatuazh të madh në shpinë ku i kam përfshirë të gjithë: princin, njerkën dhe shtatë xhuxhat. Borëbardha ka qenë pjesë e fëmijërisë time dhe tani jam e lumtur që ajo do jetë përgjithmonë pjesë e imja”, shton Kao.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Fansja e çmendur e Borëbardhës
jo aspak.............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kristen Stewart, me atlete në premierën e ‘Borëbardhës’
» Te Cmendur 100%
» Me mire i cmendur apo i pakuptueshem?
» Shakira ‘e çmendur’ pas Pique
» Të gjithë të çmendur pas tangave (FOTO)
» Te Cmendur 100%
» Me mire i cmendur apo i pakuptueshem?
» Shakira ‘e çmendur’ pas Pique
» Të gjithë të çmendur pas tangave (FOTO)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi