Me mire i cmendur apo i pakuptueshem?
+2
Emona
WebMaster
6 posters
Faqja 1 e 1
Me mire i cmendur apo i pakuptueshem?
Me mire i cmendur apo i pakuptueshem???
Mendoni se eshte me mire te konsiderhesh i cmendur nga te tjeret, apo te mos kuptohesh nga te tjeret??
Mendoni se eshte me mire te konsiderhesh i cmendur nga te tjeret, apo te mos kuptohesh nga te tjeret??
Re: Me mire i cmendur apo i pakuptueshem?
Te jeshi i cmendur te marrin si njeri i/e pakuptushem/me qe jeton ne bote e tij te izoluar...jan te nderlidhura njeriun e cmendur askush nuk e kupton logjiken e tij qe i bjen te jet...I/e Pakuptushem/me!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
si tu vij per mbare,,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
me mir te jesh i pakuptueshem;se te jesh i cmendur te thojn ky esht me derrasa mangujt;ka nevoj me shku tek 5
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
gjykimi i njerezve sot vlen sa dy pare se esh gjykim i nisur nga vlera te ashtuquajtura,,personale,,jo objektive ,,,ndja mos caj koken,,, si tingellova une tani,,e cmendur apo e pakuptueshme???KingiaBurrel shkruajti:me mir te jesh i pakuptueshem;se te jesh i cmendur te thojn ky esht me derrasa mangujt;ka nevoj me shku tek 5
Arabela- Princeshë
Gjinia :
e pakuptueshme;jo e cmendur sepse ti po flet realitetin qe na rrethon;nuk po genjen aspakArabela shkruajti:gjykimi i njerezve sot vlen sa dy pare se esh gjykim i nisur nga vlera te ashtuquajtura,,personale,,jo objektive ,,,ndja mos caj koken,,, si tingellova une tani,,e cmendur apo e pakuptueshme???KingiaBurrel shkruajti:me mir te jesh i pakuptueshem;se te jesh i cmendur te thojn ky esht me derrasa mangujt;ka nevoj me shku tek 5
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
uhhhh se u lehtesova ,,se thashe mos jam cmendur,,,,KingiaBurrel shkruajti:e pakuptueshme;jo e cmendur sepse ti po flet realitetin qe na rrethon;nuk po genjen aspakArabela shkruajti:gjykimi i njerezve sot vlen sa dy pare se esh gjykim i nisur nga vlera te ashtuquajtura,,personale,,jo objektive ,,,ndja mos caj koken,,, si tingellova une tani,,e cmendur apo e pakuptueshme???KingiaBurrel shkruajti:me mir te jesh i pakuptueshem;se te jesh i cmendur te thojn ky esht me derrasa mangujt;ka nevoj me shku tek 5
Arabela- Princeshë
Gjinia :
mos u merzit se edhe vapa ben punen e sajArabela shkruajti:uhhhh se u lehtesova ,,se thashe mos jam cmendur,,,,KingiaBurrel shkruajti:e pakuptueshme;jo e cmendur sepse ti po flet realitetin qe na rrethon;nuk po genjen aspakArabela shkruajti:gjykimi i njerezve sot vlen sa dy pare se esh gjykim i nisur nga vlera te ashtuquajtura,,personale,,jo objektive ,,,ndja mos caj koken,,, si tingellova une tani,,e cmendur apo e pakuptueshme???KingiaBurrel shkruajti:me mir te jesh i pakuptueshem;se te jesh i cmendur te thojn ky esht me derrasa mangujt;ka nevoj me shku tek 5
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
KingiaBurrel shkruajti:mos u merzit se edhe vapa ben punen e sajArabela shkruajti:uhhhh se u lehtesova ,,se thashe mos jam cmendur,,,,KingiaBurrel shkruajti:e pakuptueshme;jo e cmendur sepse ti po flet realitetin qe na rrethon;nuk po genjen aspakArabela shkruajti:gjykimi i njerezve sot vlen sa dy pare se esh gjykim i nisur nga vlera te ashtuquajtura,,personale,,jo objektive ,,,ndja mos caj koken,,, si tingellova une tani,,e cmendur apo e pakuptueshme???KingiaBurrel shkruajti:me mir te jesh i pakuptueshem;se te jesh i cmendur te thojn ky esht me derrasa mangujt;ka nevoj me shku tek 5
Arabela- Princeshë
Gjinia :
bej shaka moj se te kam xhan;mos e merr per seriozishtArabela shkruajti:KingiaBurrel shkruajti:mos u merzit se edhe vapa ben punen e sajArabela shkruajti:uhhhh se u lehtesova ,,se thashe mos jam cmendur,,,,KingiaBurrel shkruajti:e pakuptueshme;jo e cmendur sepse ti po flet realitetin qe na rrethon;nuk po genjen aspakArabela shkruajti:gjykimi i njerezve sot vlen sa dy pare se esh gjykim i nisur nga vlera te ashtuquajtura,,personale,,jo objektive ,,,ndja mos caj koken,,, si tingellova une tani,,e cmendur apo e pakuptueshme???KingiaBurrel shkruajti:me mir te jesh i pakuptueshem;se te jesh i cmendur te thojn ky esht me derrasa mangujt;ka nevoj me shku tek 5
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
KingiaBurrel shkruajti:jo moj zemra jo,,, ,,mua mepelqen te jem e cmendur,,,Arabela shkruajti:KingiaBurrel shkruajti:mos u merzit se edhe vapa ben punen e sajArabela shkruajti:uhhhh se u lehtesova ,,se thashe mos jam cmendur,,,,KingiaBurrel shkruajti:e pakuptueshme;jo e cmendur sepse ti po flet realitetin qe na rrethon;nuk po genjen aspakArabela shkruajti:gjykimi i njerezve sot vlen sa dy pare se esh gjykim i nisur nga vlera te ashtuquajtura,,personale,,jo objektive ,,,ndja mos caj koken,,, si tingellova une tani,,e cmendur apo e pakuptueshme???KingiaBurrel shkruajti:me mir te jesh i pakuptueshem;se te jesh i cmendur te thojn ky esht me derrasa mangujt;ka nevoj me shku tek 5
bej shaka moj se te kam xhan;mos e merr per seriozisht
Arabela- Princeshë
Gjinia :
AAHAAHAHAH perfundimisht je misterioze me then te drejten
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
bej pjese tek keto dy kategorish;edhe e cmendur,edhe e pakuptueshme
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Po lur je i cmen te pakten e dine njerezit dhe slodhen..hapin rruge...
Po kur je i pakuptimte...cmen robt...me keq
mua me pelqen kjo e dyta me njerezit qe me bejne nervoz,,,,,,,,Ariel shkruajti:Po lur je i cmen te pakten e dine njerezit dhe slodhen..hapin rruge...
Arabela- Princeshë
Gjinia :
i bej te tjeret nervoz;e i bej te hapin krahun sesa te acarojn nervat me mua
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Similar topics
» Mire Se Erdha e mire se ju Gjeta te Gjitheve ..!!
» Mire se ju gjeta mire se erdha
» Me mire te dish apo me mire te kesh??
» Te Cmendur 100%
» Fansja e çmendur e Borëbardhës
» Mire se ju gjeta mire se erdha
» Me mire te dish apo me mire te kesh??
» Te Cmendur 100%
» Fansja e çmendur e Borëbardhës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi