Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Çiftet me simpatike te Shen Valentinit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Çiftet me simpatike te Shen Valentinit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çiftet me simpatike te Shen Valentinit

2 posters

Shko poshtë

Çiftet me simpatike te Shen Valentinit Empty Çiftet me simpatike te Shen Valentinit

Mesazh nga WebMaster Tue 14 Feb 2012 - 20:14

E nisim me urimin “Gëzuar 14 Shkurtin” për të gjithë të dashuruarit. Ndërsa për ju çifte të shou-bizt që nuk e shihni vetëm këtu si më të preferuarit, ndoshta keni bërë diçka që publikut nuk i ka pëlqyer. Në programin e natës në radion më atraktive në Kosove, në “Top Kosova Radio”, u zhvillua një sondazh për të vlerësuar çiftet më simpatike të shou-bizit shqiptar. Dëgjuesit vlerësuan më së shumti këto dy çifte: Shpat Kasapi dhe Afërdita Dreshaj dhe Robert Berisha dhe Nora Istrefi. Ndoshta janë shumë simpatikë, ndoshta janë punëtorë, apo ndoshta janë në një lidhje shumë të fortë. Megjithëse në këtë program u përmenden dhe shumë çifte të tjera, si Sokol dhe Gjyste Vulaj, Iliri dhe Gili, apo edhe ata që dëgjuesit mendonin se lajmet rozë janë të vërteta, si Ledri me Dafinën, apo Elvana me Florin. Gjithsesi nëse ju të tjerët që jeni lidhur dhe e mohoni lidhjen kjo ka qenë arsyeja që fansat nuk ju kanë pëlqyer, por mos u merakosni, Shën Valentini është dhe për ju, festojeni./Maksim Gjokaj/Kosova Sot
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Çiftet me simpatike te Shen Valentinit Empty Re: Çiftet me simpatike te Shen Valentinit

Mesazh nga Anakonda Fri 24 Feb 2012 - 19:31

Ua nje cift!Mos ju pafte syri i keq ishalla.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye