E lë e dashura, i vë flakën vetes
4 posters
Faqja 1 e 1
E lë e dashura, i vë flakën vetes
Një 26-vjeçar në Londër gjeti vdekjen pasi i vuri flakën vetes në oborrin e shtëpisë së të dashurës së tij, që sapo e kishte lënë nëpërmjet një mesazhi.
Maysam Mayani i dërgoi një mesazh të fundit ishit Sona Khamseh, duke i kërkuar që të dilte nga shtëpia e saj në Çelsi, Londër perëndimore, për të marrë trupin e tij të vdekur në oborr.
Një dëshmitar i tregoi policisë se dëgjoi klithma, përpara se të kthehej dhe të shikonte një person tërësisht të përfshirë nga flakët.
Khamseh i kishte thënë më parë të ndjerit se babai i saj nuk e aprovonte lidhjen dhe se dëshironte të ndahej, ndërsa i kërkoi që të qëndronte larg, duke e kërcënuar me paditje për ngacmim.
Sipas policisë londineze, Mayani njihej si një njeri i paqëndrueshëm emocionalisht, pasi vuante nga depresioni dhe kishte tentuar disa herë më parë t’i jepte fund jetës.
Maysam Mayani i dërgoi një mesazh të fundit ishit Sona Khamseh, duke i kërkuar që të dilte nga shtëpia e saj në Çelsi, Londër perëndimore, për të marrë trupin e tij të vdekur në oborr.
Një dëshmitar i tregoi policisë se dëgjoi klithma, përpara se të kthehej dhe të shikonte një person tërësisht të përfshirë nga flakët.
Khamseh i kishte thënë më parë të ndjerit se babai i saj nuk e aprovonte lidhjen dhe se dëshironte të ndahej, ndërsa i kërkoi që të qëndronte larg, duke e kërcënuar me paditje për ngacmim.
Sipas policisë londineze, Mayani njihej si një njeri i paqëndrueshëm emocionalisht, pasi vuante nga depresioni dhe kishte tentuar disa herë më parë t’i jepte fund jetës.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: E lë e dashura, i vë flakën vetes
ka budallenj plot kjo bot
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Pune indianesh ose pakistanezesh duket nga emri ai
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Sa turp,te vrasesh veten ai nuk qenka burre por burracak.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Video shock:Një murgeshë tibetiane i vë flakën vetes
» Lushnjaret i ven flaken presidentit Berisha me kallashnikov
» 11 vjecarja qe i ve flaken gjerave pa i prekur e pa iu afruar atyre
» Gjergj Ndreca tenton të vetëflijohet, policia: Pal Shqefni, i vuri flakën