I ofron gruan për të bërë seks në sy të tij, më pas e përdhunon 26-vjeçarin
5 posters
Faqja 1 e 1
I ofron gruan për të bërë seks në sy të tij, më pas e përdhunon 26-vjeçarin
Padova, 17 Shkurt 2012, NOA – E tmerrshme por ka ndodhur me të vërtetë. Një djalë i ri në Padova, Itali, është përdhunuar egërsisht nga një burrë 40 vjeçar, pak pasi ky i fundit e kishte lejuar që të bënte seks me të shoqen.
Ngjarja ka ndodhur në provincën Limena në Padova, raporton korrespondenti i agjencisë NOA.al. Djali 26 vjeçar nga Venezia, prej vitesh banor i Padovas, përmes kontakteve në internet, është njohur me një çift burri 40 vjeçar dhe e shoqja e tij 38 vjeçe, të cilët ofronin shkëmbim seksi.
Dy palët kanë lënë një takim dhe ata janë afruar me makinat e tyre në Limena, tek një parking i cili prej vitesh njihet si zonë ku bëhen shkëmbime çiftesh.
Atje, djaloshi sikundër kishin rënë dakord dhe e konfirmuan edhe aty, u zhvesh dhe bëri seks brenda në makinë, me gruan e 40 vjeçarit, në sy të tij.
Pasi kreu aktin seksual me 38 vjeçaren, i riu bëri të ikte. Por 40 vjeçari kishte ndërruar mendje. Tani kërkonte para: Duhet të më japësh 500 euro dhe pastaj mund të ikësh, i tha ai djalit 26 vjeçar.
I riu i tha s’kishin rënë dakord ndryshe por çdo gjë ishte e kotë. Ndërsa u mat të ikte te makina e tij për t’ia mbathur, 26 vjeçari u pushtua nga burri 40 vjeç i cili në sy të së shoqes, e përdhunoi egërsisht.
Pasi kreu aktin homoseksual me dhunë, 40 vjeçari i mori të riut dhe një celular që kishte dhe më pas që të dy me gruan, u larguan.
Në gjendje shoku, nën traumë dhe me dhimbje të shumta nga dhuna seksuale, i riu ka kërkuar ndihmën e spitalit ku ka marrë mjekim.
I riu nuk ka dashur që kjo ngjarje të bëhej publike por mjekët njoftuan policinë dhe kjo e fundit nisi hetimet për ngjarjen e rëndë me akuzat e sekuestrimit të personit dhe përdhunimit.
r.b/NOA
Ngjarja ka ndodhur në provincën Limena në Padova, raporton korrespondenti i agjencisë NOA.al. Djali 26 vjeçar nga Venezia, prej vitesh banor i Padovas, përmes kontakteve në internet, është njohur me një çift burri 40 vjeçar dhe e shoqja e tij 38 vjeçe, të cilët ofronin shkëmbim seksi.
Dy palët kanë lënë një takim dhe ata janë afruar me makinat e tyre në Limena, tek një parking i cili prej vitesh njihet si zonë ku bëhen shkëmbime çiftesh.
Atje, djaloshi sikundër kishin rënë dakord dhe e konfirmuan edhe aty, u zhvesh dhe bëri seks brenda në makinë, me gruan e 40 vjeçarit, në sy të tij.
Pasi kreu aktin seksual me 38 vjeçaren, i riu bëri të ikte. Por 40 vjeçari kishte ndërruar mendje. Tani kërkonte para: Duhet të më japësh 500 euro dhe pastaj mund të ikësh, i tha ai djalit 26 vjeçar.
I riu i tha s’kishin rënë dakord ndryshe por çdo gjë ishte e kotë. Ndërsa u mat të ikte te makina e tij për t’ia mbathur, 26 vjeçari u pushtua nga burri 40 vjeç i cili në sy të së shoqes, e përdhunoi egërsisht.
Pasi kreu aktin homoseksual me dhunë, 40 vjeçari i mori të riut dhe një celular që kishte dhe më pas që të dy me gruan, u larguan.
Në gjendje shoku, nën traumë dhe me dhimbje të shumta nga dhuna seksuale, i riu ka kërkuar ndihmën e spitalit ku ka marrë mjekim.
I riu nuk ka dashur që kjo ngjarje të bëhej publike por mjekët njoftuan policinë dhe kjo e fundit nisi hetimet për ngjarjen e rëndë me akuzat e sekuestrimit të personit dhe përdhunimit.
r.b/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: I ofron gruan për të bërë seks në sy të tij, më pas e përdhunon 26-vjeçarin
te ja kish marre mendja,,,,nje njeri qe ofron gruan e tij dihet se cpsikopat eshte,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Ka kerkuar mjekim eeeeeeeeee
I mitur paska qene 26 vjec
I mitur paska qene 26 vjec
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Qeka hap tuneli tirone-elbason pse nuk thoni ju.
Qefi paguhet thote populli ndaj ketij tipoit ska me i shku mo mendja as me bo seks asihere , do i kthehet ne makth,ose sdo guxoje te rrije siper se do kujtoj se do i vij ndonje nga prapa me "ja permbledh per te mira e ne gezime"
Qefi paguhet thote populli ndaj ketij tipoit ska me i shku mo mendja as me bo seks asihere , do i kthehet ne makth,ose sdo guxoje te rrije siper se do kujtoj se do i vij ndonje nga prapa me "ja permbledh per te mira e ne gezime"
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Lloj-lloj historirash degjon ne kete jete.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Profesoresha ofron seks si kërkim falje për krimet japoneze
» Dëshmia e 21-vjeçares: Rrëmbyesi, seks me mua dhe gruan në sy të vajzës së tij 3 vjeçe
» Nuk bënte seks me gruan, gjykata e dënon me 10 mije € gjobë
» Turqi, kapen duke bërë seks në pallatin mbretëror, pushohen nga puna
» I kërkuan seks për ta bërë miss
» Dëshmia e 21-vjeçares: Rrëmbyesi, seks me mua dhe gruan në sy të vajzës së tij 3 vjeçe
» Nuk bënte seks me gruan, gjykata e dënon me 10 mije € gjobë
» Turqi, kapen duke bërë seks në pallatin mbretëror, pushohen nga puna
» I kërkuan seks për ta bërë miss
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi