Brezovica !
+2
Daku
Kinxhi
6 posters
Faqja 1 e 1
Brezovica !
Të dashur Forumist/e sot po hapi një temë për të cilen do të bisedojmë dhe të jemi më afër njëri tjetrit.
A ju pëlqen Brezovica ? Keni dëshirë të sjikoni apo vetëm ti shijoni Bukuritë Natyrore si në Dimër ashtu dhe në tjerat stinë të vitit ?
Ç`farë veçoni më së shumti në Brezovicë.
Brezovica është qendër kosovare e turizmit dimëror dhe veror në Malet e Sharrit. Shtigjet e skijimit gjenden 12 km larg fshatit me të njëjtin emër në komunën e Shtërpcës. Me mundësit që Brezovica ofron për dashamirët e skijimit, ajo është qendra turistike më e vizituar gjatë dimrit në Kosovë.
Hapësira e qendrës së skijimit është rreth 2500 ha, në lartësinë mbidetare 1718-2522 m. Përbrenda kësaj hapësire janë shtigjet e skijimit me gjatësi mesatare rreth 4 km dhe me një lakueshmëri mesatare prej 38%. Në lartësinë mbidetare prej 1718 m, në Livadhin e Madh gjendet teleferiku më i ri. Stacioni i daljes nga ky teleferik është në lartësinë 2212 m mbi nivelin e detit. Qendra e skijimit “Brezovica” është e hapur për dashamirët e skijimit gjatë gjitha stinëve të vitit, ku në verë, sipërfaqja e mbuluar me borë zvogëlohet por prapë lë mundësin e shfrytëzimit.
Kjo qendër ka disa hotele që ofrojnë shërbime cilësore të kategorive më të larta. Ndër hotelet më të njohura është Hoteli Narcis i kategorisë së parë i cili gjendet në lartësinë mbidetare prej 900 m, dhe është 9 km larg shtigjeve të skijimit. Në lartësinë mbidetare 1700 m gjendet hoteli i kategorisë “B”, Hoteli Molika, i cili gjendët pranë shtigjeve të skijimit. Në këtë hotel kryhen shërbimet që kanë të bëjnë me pajisjet për rrëshqitje.
A ju pëlqen Brezovica ? Keni dëshirë të sjikoni apo vetëm ti shijoni Bukuritë Natyrore si në Dimër ashtu dhe në tjerat stinë të vitit ?
Ç`farë veçoni më së shumti në Brezovicë.
Brezovica është qendër kosovare e turizmit dimëror dhe veror në Malet e Sharrit. Shtigjet e skijimit gjenden 12 km larg fshatit me të njëjtin emër në komunën e Shtërpcës. Me mundësit që Brezovica ofron për dashamirët e skijimit, ajo është qendra turistike më e vizituar gjatë dimrit në Kosovë.
Hapësira e qendrës së skijimit është rreth 2500 ha, në lartësinë mbidetare 1718-2522 m. Përbrenda kësaj hapësire janë shtigjet e skijimit me gjatësi mesatare rreth 4 km dhe me një lakueshmëri mesatare prej 38%. Në lartësinë mbidetare prej 1718 m, në Livadhin e Madh gjendet teleferiku më i ri. Stacioni i daljes nga ky teleferik është në lartësinë 2212 m mbi nivelin e detit. Qendra e skijimit “Brezovica” është e hapur për dashamirët e skijimit gjatë gjitha stinëve të vitit, ku në verë, sipërfaqja e mbuluar me borë zvogëlohet por prapë lë mundësin e shfrytëzimit.
Kjo qendër ka disa hotele që ofrojnë shërbime cilësore të kategorive më të larta. Ndër hotelet më të njohura është Hoteli Narcis i kategorisë së parë i cili gjendet në lartësinë mbidetare prej 900 m, dhe është 9 km larg shtigjeve të skijimit. Në lartësinë mbidetare 1700 m gjendet hoteli i kategorisë “B”, Hoteli Molika, i cili gjendët pranë shtigjeve të skijimit. Në këtë hotel kryhen shërbimet që kanë të bëjnë me pajisjet për rrëshqitje.
Edituar për herë të fundit nga I-pakapshem në Tue 21 Feb 2012 - 9:42, edituar 1 herë gjithsej
Kinxhi- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjilan
Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/02/2012
Mosha : 39
Hobi : Fittness & Skijimi ( Snowboard )
Re: Brezovica !
Na jep ca info jo kshu thate
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Daku shkruajti:Na jep ca info jo kshu thate
si urdhëro sheff
Kinxhi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ja kshu ka lezet te dime ku gjendet , ca ofron etj.
flm
flm
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Vendi me i bukur Turistik Dimeror qe kemi n'Kosove.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
qenka si Dajti ,edhe, Dajti gati kete lartesi ka celebrate005 celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Do vish me mua nesër ? dot ishte knaqësi nëse më bën shoqëriEmona shkruajti:Vendi me i bukur Turistik Dimeror qe kemi n'Kosove.
Kinxhi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Qenka nje vend shume i bukur turistik.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717