Tashmë mund të bëjmë dhe seks në ajër, madje me çmim të lirë !
3 posters
Faqja 1 e 1
Tashmë mund të bëjmë dhe seks në ajër, madje me çmim të lirë !
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Seksi në fluturim, para pak kohësh ishte i mundur vetëm duke u mbyllur në tualetin e ndonjë avioni dhe kjo me shpresën që dikush të mos zbulonte.
Më tej erdhi një ofertë tepër interesante nga SwiftJet, që për herë të parë i ofronte çifteve pasiononte një shërbim të tillë në privatësi totale.
Ky shërbim, i cili quhet “Love is in the Air”. megjithatë është tepër i kushtueshëm e jo të gjithë ata që e dëshirojnë, mund ta praktikojnë atë, pasi është i vlefshëm kundrejt një pagesë rrotull 3 mijë eurove.
Gjithçka konsiston në kryerjen e marrëdhënieve seksuale në një lartësi prej 1 mijë e 600 metrash.
Së fundi mbërrin dhe një propozim me çmim tepër të arsyeshëm, që duhet thënë se përshtatet më së miri me gjendjen e krizës.
Shërbimi tashmë ofrohet nga një kompani ajrore e vogël private, Flamingo Air, e cila plotëson dëshirat seksuale të personave për një çmim prej 300 euro secili, në një fluturim që zgjat një orë në avionin e vogël Cessna.
- Seksi në fluturim, para pak kohësh ishte i mundur vetëm duke u mbyllur në tualetin e ndonjë avioni dhe kjo me shpresën që dikush të mos zbulonte.
Më tej erdhi një ofertë tepër interesante nga SwiftJet, që për herë të parë i ofronte çifteve pasiononte një shërbim të tillë në privatësi totale.
Ky shërbim, i cili quhet “Love is in the Air”. megjithatë është tepër i kushtueshëm e jo të gjithë ata që e dëshirojnë, mund ta praktikojnë atë, pasi është i vlefshëm kundrejt një pagesë rrotull 3 mijë eurove.
Gjithçka konsiston në kryerjen e marrëdhënieve seksuale në një lartësi prej 1 mijë e 600 metrash.
Së fundi mbërrin dhe një propozim me çmim tepër të arsyeshëm, që duhet thënë se përshtatet më së miri me gjendjen e krizës.
Shërbimi tashmë ofrohet nga një kompani ajrore e vogël private, Flamingo Air, e cila plotëson dëshirat seksuale të personave për një çmim prej 300 euro secili, në një fluturim që zgjat një orë në avionin e vogël Cessna.
Kinxhi- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjilan
Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/02/2012
Mosha : 39
Hobi : Fittness & Skijimi ( Snowboard )
Re: Tashmë mund të bëjmë dhe seks në ajër, madje me çmim të lirë !
duhet me e provu dhe kte .. se kam provu nai here ne tajare celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
ah te zgjuar jane,,,dine tja heqin lekun ketij mileti[You must be registered and logged in to see this image.] dajto lene ate muhabet se po te kapi me vale te renda po bie nga avioni pastaj,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Hahahaha epo as une se kam provuar në avion, madje as në anije
Kinxhi- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjilan
Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/02/2012
Mosha : 39
Hobi : Fittness & Skijimi ( Snowboard )
Similar topics
» Cfare na shtyn te bejme seks?
» Çfarë mund të bëjmë sot për atdheun
» Modelja reklamon partinë e Putin: Seks në dhomën e votimit! Le ta bëjmë sëbashku!!
» Prezervativi, tani me anë të Facebook mund tregoni vendin ku bëni seks
» Nje cmim per kenaqesine
» Çfarë mund të bëjmë sot për atdheun
» Modelja reklamon partinë e Putin: Seks në dhomën e votimit! Le ta bëjmë sëbashku!!
» Prezervativi, tani me anë të Facebook mund tregoni vendin ku bëni seks
» Nje cmim per kenaqesine
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi