Valton Krasniqi shtrohet në spital
2 posters
Faqja 1 e 1
Valton Krasniqi shtrohet në spital
Këngëtari i njohur Valton Krasniqi javës që kaloi ka anuluar të gjitha aktivitetet muzikore, duke u vendosur në një spital të Zvicrës për shërim, pas një infektimi që ai ka pësuar nga virusi i gripit dhe i ftohti polar që përfshiu një pjesë të madhe të Europës.Valtoni përveç koncerteve dhe aktiviteteve të tjera muzikore të cilat i ka pasur, ka shtyrë edhe lançimin e klipit të fundit të cilin e kishte realizuar gjatë muajit që kaloi dhe që i kishte kushtuar më shumë se 10 mijë euro, ”Mister superfly”.Këngëtari është ende nën trajtimin e mjekëve në spitalin “Universitet BS” të Bazelit, ku së shpejti pritet të shërohet dhe të vazhdojë me koncerte dhe mbrëmje muzikore, të cilat i ka lënë më gjysmë për shkak të shtrimit në spital.MAPO ka siguruar edhe fotot e para në spital të këngëtarit teksa ka qenë duke marrë infuzione. Pas këngëve “Did you know & One day”, këngë që korrën një sukses shumë të madh nëpër top-listat europiane, Valton Krasniqi në një intervistë iu kishte premtuar simpatizuesve të tij që së shpejti do të realizojë një videoklip i cili do të prodhohet në Kosovë.
Ashtu siç kishte premtuar, Valtoni pas shumë ofertave për realizimin e klipeve kishte zgjedhur Kosovën dhe kompaninë “Imagine” për realizimin e këtij projekti, siç e quan ai ‘gjigant’ shkruan gazeta Mapo.
Kjo kompani sipas këngëtarit, e para në vend ofroi që të përmbushë kërkesat e Valtonit dhe të xhirohet me kamera filmike dhe ndriçim profesional IM, të cilët e përdorin në videoklipe këngëtarë të huaj si Lady Gaga, Jenifer Lopez etj.
Ashtu siç kishte premtuar, Valtoni pas shumë ofertave për realizimin e klipeve kishte zgjedhur Kosovën dhe kompaninë “Imagine” për realizimin e këtij projekti, siç e quan ai ‘gjigant’ shkruan gazeta Mapo.
Kjo kompani sipas këngëtarit, e para në vend ofroi që të përmbushë kërkesat e Valtonit dhe të xhirohet me kamera filmike dhe ndriçim profesional IM, të cilët e përdorin në videoklipe këngëtarë të huaj si Lady Gaga, Jenifer Lopez etj.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Valton Krasniqi shtrohet në spital
Te kaluara dhe ta mbaje veten sa me mire se nuk eshte femije.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» George Michael shtrohet sërish ne spital
» Tiranë, shtrohet me urgjencë në spital Sabri Godo
» Votoni për Valton Krasniqin për “Eurovizion”
» Valton feat. Mentor - Ta ha zemren (Music Video 2013)
» Balotelli ne spital nga grushtat e Buffonit
» Tiranë, shtrohet me urgjencë në spital Sabri Godo
» Votoni për Valton Krasniqin për “Eurovizion”
» Valton feat. Mentor - Ta ha zemren (Music Video 2013)
» Balotelli ne spital nga grushtat e Buffonit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi