Tmerr ne Kine, tregu i shitjes se femijeve merr hov (video)
2 posters
Faqja 1 e 1
Tmerr ne Kine, tregu i shitjes se femijeve merr hov (video)
Në Kinë është ende në fuqi norma, që ndalon një çfit të ketë më shumë se një fëmijë, për shkak se rritet popullata. Shitja mund të behet edhe për vetëm 700 dollarëVetëm për të siguruar jetesën e tyre, ka nëna e baballarë, të cilët janë të gatshëm të shesin edhe fëmijët. Rasti më i fundit vjen nga Kina, aty ku policia vendase ka bllokuar një furgon, prej 8-vendesh, ku brenda ishin plot 66 fëmijë, të gjithë nën moshën 10-vjeçare. Agjentët ndaluan furgonin, duke bërë zbulimin e tmerrshëm. Shoferi, mesa duket, po i transportonte fëmijë jashtë qytetit dhe kushedi se ku ishin të destinuar.
Policia dyshon se bëhet fjalë për bij të larguar nga familjet e veta, apo të rëmbyer. Faktikisht, në Kinë është ende në fuqi norma, që ndalon një çfit të ketë më shumë se një fëmijë, për shkak se rritet popullata përtej limiteve. Prandaj nuk përjashtohet që këta fëmijë edhe të jenë dhënë për t’u shitur, me shumë mundësi jashtë kufinjve kinezë.
Ja që në një vend me denduri shumë të lartë njerëzish, mund të ndodhë edhe kjo. Aq më tepër kur tregu i shitjeve të fëmijëve po merr “superxhiro”, sidomos nga vendet aziatike e amerikano-jugore drejt Evropës. Mund të thuhet se vogëlushët janë shitur edhe me një çmim prej 700 dollarësh, përgjithësisht nga familje që kanë nevojë për para’. Më poshtë jepet video, në të cilën tregohen fëmijët, që me shumë mundësi ishin të destinuar për të përfunduar në “treg”...(LIveleak)http://www.ikub.al/LAJME_CATEGORY/1203020121/Article-Tmerr-ne-Kine-tregu-i-shitjes-se-femijeve-merr-hov-video-.aspx
Policia dyshon se bëhet fjalë për bij të larguar nga familjet e veta, apo të rëmbyer. Faktikisht, në Kinë është ende në fuqi norma, që ndalon një çfit të ketë më shumë se një fëmijë, për shkak se rritet popullata përtej limiteve. Prandaj nuk përjashtohet që këta fëmijë edhe të jenë dhënë për t’u shitur, me shumë mundësi jashtë kufinjve kinezë.
Ja që në një vend me denduri shumë të lartë njerëzish, mund të ndodhë edhe kjo. Aq më tepër kur tregu i shitjeve të fëmijëve po merr “superxhiro”, sidomos nga vendet aziatike e amerikano-jugore drejt Evropës. Mund të thuhet se vogëlushët janë shitur edhe me një çmim prej 700 dollarësh, përgjithësisht nga familje që kanë nevojë për para’. Më poshtë jepet video, në të cilën tregohen fëmijët, që me shumë mundësi ishin të destinuar për të përfunduar në “treg”...(LIveleak)http://www.ikub.al/LAJME_CATEGORY/1203020121/Article-Tmerr-ne-Kine-tregu-i-shitjes-se-femijeve-merr-hov-video-.aspx
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Tmerr ne Kine, tregu i shitjes se femijeve merr hov (video)
me te vertete qenka nje tmerr i vertete.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Skandal, prifti shfaq video gay në ceremoninë e rrëfimit të fëmijëve
» Tmerr në Miami: Kanibali e ha njeriun midis rruge (Video)
» Kinë, restorant me kamerierë dhe kuzhinierë robotë (video)
» Rita Ora merr propozim nga një shqiptar (me video)
» Shteti u merr fëmijët se i ushqenin me duar (VIDEO)
» Tmerr në Miami: Kanibali e ha njeriun midis rruge (Video)
» Kinë, restorant me kamerierë dhe kuzhinierë robotë (video)
» Rita Ora merr propozim nga një shqiptar (me video)
» Shteti u merr fëmijët se i ushqenin me duar (VIDEO)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi