Shkencetaret zbulojne specien me te shemtuar te lakuriqit
2 posters
Faqja 1 e 1
Shkencetaret zbulojne specien me te shemtuar te lakuriqit
Nga pamjamund të thuhet se bëhet fjalë për një nga kafshët më të shëmtuara në botëShkencëtarët kanë zbuluar një specie të re dhe të rrallë të një lakuriqi në Vietnam. Mund të thuhet se është një nga kafshët më të shëmtuara në botë. Bie në sy mbi të gjitha përbërja e fytyrës, që është i një lloji tepër të deformuar. Për më tepër kanë edhe lëkurën e rrudhosur, ku mësohet se përfshihen të gjithë sensorët, të cilët këto specie i përdorin për t’u orientuar gjatë natës.
Në të vërtetë, ekzemplari i parë ishte vërejtur që në vitin 2008 në një park të Vietnamit, por vetëm tani shkencëtarët kuptuan se lakuriqi i Grifin (emri i është vënë në nder të kërkuesit Donald Edfield Grifffin), me fytyrën e tillë të shtrembëruar, është një specie e vërtetë, me shumë ekzemplarë.
Në të vërtetë, ekzemplari i parë ishte vërejtur që në vitin 2008 në një park të Vietnamit, por vetëm tani shkencëtarët kuptuan se lakuriqi i Grifin (emri i është vënë në nder të kërkuesit Donald Edfield Grifffin), me fytyrën e tillë të shtrembëruar, është një specie e vërtetë, me shumë ekzemplarë.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Shkencetaret zbulojne specien me te shemtuar te lakuriqit
e shemtuar qenka me te vertete.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34