Beti e shëmtuar bëhet police
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Beti e shëmtuar bëhet police
Los Angeles, 24 korrik - Aktorja America Ferrera, e njohur për rolin në serinë televizive “Ugly Betty”, do të luajë një police në filmin "End of Watch".
“Ugly Betty” ka përfunduar pranverën e kaluar, ndërsa roli në "End of Watch" do të jetë roli i parë në një dramë, të cilin Ferrera e merr pas serisë, transmetojnë mediet amerikane.
Aktorja do të huazojë zërin edhe njërës nga heroinat e filmit të animuar "How to Train Your Dragon 2", i cili në kinema do të arrijë më 2014.
“Ugly Betty” ka përfunduar pranverën e kaluar, ndërsa roli në "End of Watch" do të jetë roli i parë në një dramë, të cilin Ferrera e merr pas serisë, transmetojnë mediet amerikane.
Aktorja do të huazojë zërin edhe njërës nga heroinat e filmit të animuar "How to Train Your Dragon 2", i cili në kinema do të arrijë më 2014.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Beti e shëmtuar bëhet police
po kjo sqenka e shmtute,qenk simpatike
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Irinën në shkollë e thërrisnin patë e shëmtuar?!
» Qeni më i shëmtuar në botë
» Druri më i shëmtuar në botë
» Çfarë e bën një person të shëmtuar?
» Shkencetaret zbulojne specien me te shemtuar te lakuriqit
» Qeni më i shëmtuar në botë
» Druri më i shëmtuar në botë
» Çfarë e bën një person të shëmtuar?
» Shkencetaret zbulojne specien me te shemtuar te lakuriqit
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi