S’ka probleme me seksualitetin
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
S’ka probleme me seksualitetin
Aktorja e njohur Olivia Wilde është e vetëdijshme për bukurinë e saj, por edhe për seksualitetin.
“Madje edhe në rininë e hershme kam qenë bukur mirë e pjekur seksualisht. Sikur edhe tani, kurrë nuk kam pasur probleme me seksualitetin, si dhe nuk kam pasur problem që të flasë për seksin. Por, kur dikush dëgjon që një femër e re flet për seksin, menjëherë duhet t’ia vendosë ndonjë etiketë”, tha Olivia.
Aktoren e re shumë e konsiderojnë më të bukurën në botë, me të cilin fakt pajtohet edhe ajo. Kohë më parë ajo madje e refuzoi një rol pasi që e konsideronte se është shumë seksi për të./knninfo//
“Madje edhe në rininë e hershme kam qenë bukur mirë e pjekur seksualisht. Sikur edhe tani, kurrë nuk kam pasur probleme me seksualitetin, si dhe nuk kam pasur problem që të flasë për seksin. Por, kur dikush dëgjon që një femër e re flet për seksin, menjëherë duhet t’ia vendosë ndonjë etiketë”, tha Olivia.
Aktoren e re shumë e konsiderojnë më të bukurën në botë, me të cilin fakt pajtohet edhe ajo. Kohë më parë ajo madje e refuzoi një rol pasi që e konsideronte se është shumë seksi për të./knninfo//
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: S’ka probleme me seksualitetin
jo cne kjo qenka e lind per at pune.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Çfarë tregon fytyra për seksualitetin
» Chris Martin: Take That më bën të dyshoja mbi seksualitetin tim
» Motra e Ogrenit: Në GJYQ me ata që shpifin për seksualitetin e tim vëllai
» Probleme me Te ardhmen .
» Probleme me te ushqyerin – Anoreksia
» Chris Martin: Take That më bën të dyshoja mbi seksualitetin tim
» Motra e Ogrenit: Në GJYQ me ata që shpifin për seksualitetin e tim vëllai
» Probleme me Te ardhmen .
» Probleme me te ushqyerin – Anoreksia
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi