Vriten me gurë vetëm pse kanë model flokësh perëndimor (FOTO)
2 posters
Faqja 1 e 1
Vriten me gurë vetëm pse kanë model flokësh perëndimor (FOTO)
Më shumë se 90 studentë irakianë janë vrarë duke u qëlluar me gurë për shkak të modelit të tyre të flokëve.
Të rinjtë mbajnë një model flokësh që është shumë i përhapur tani në Perëndim dhe që njihet me emrin ‘emo haircut’, ku ‘emo’ është shkurtim i emocional. Por Ministria e Brendshme thotë se ata janë adhurues të djallit.
Policia e Moralit në Irak ka publikuar një deklaratë në faqen e Ministrisë së Brendshme ku thotë se ka si qëllim që ta zhdukë këtë tendencë mes të rinjve. Kjo lëvizje është pjesë e një fushate më të gjerë të qeverisë kundër atyre që cilësohen si shfaqje të huaja.
Ministria e Brendshme thotë se Policia e Moralit ka aprovimin për të zhdukur këtë fenomen.
Fotot e mëposhtme tregojnë një të ri të ekzekutuar me gurë vetëm për këtë arsye.
Të rinjtë mbajnë një model flokësh që është shumë i përhapur tani në Perëndim dhe që njihet me emrin ‘emo haircut’, ku ‘emo’ është shkurtim i emocional. Por Ministria e Brendshme thotë se ata janë adhurues të djallit.
Policia e Moralit në Irak ka publikuar një deklaratë në faqen e Ministrisë së Brendshme ku thotë se ka si qëllim që ta zhdukë këtë tendencë mes të rinjve. Kjo lëvizje është pjesë e një fushate më të gjerë të qeverisë kundër atyre që cilësohen si shfaqje të huaja.
Ministria e Brendshme thotë se Policia e Moralit ka aprovimin për të zhdukur këtë fenomen.
Fotot e mëposhtme tregojnë një të ri të ekzekutuar me gurë vetëm për këtë arsye.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Vriten me gurë vetëm pse kanë model flokësh perëndimor (FOTO)
sa idiote jan keto ketu,debila komplet.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Zbulohet geni i lumturisë - por e kanë vetëm femrat
» Femrat ia kanë zili – meshkujt e admirojnë (Foto)
» 45 vjeçarja që ha gurë
» Kanë 18 fëmijë dhe duan të bëjnë akoma të tjerë!-Foto
» E pabesueshme: 7-vjeçarja kur qan…nxjerr gurë
» Femrat ia kanë zili – meshkujt e admirojnë (Foto)
» 45 vjeçarja që ha gurë
» Kanë 18 fëmijë dhe duan të bëjnë akoma të tjerë!-Foto
» E pabesueshme: 7-vjeçarja kur qan…nxjerr gurë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi