Madonna me ’vështërsi’ rrit fëmijët
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Madonna me ’vështërsi’ rrit fëmijët
Mbretëresha e muzikës pop Madonna është rrëfyer për britaniken “The Sun” se pas ndarjes me Guy Ritchie kishte një ndjesi se koka po i shpërthente nga stresi i të qenit një nënë beqare.
“Nuk kam ndërmend të gënjej, është një situatë e vështirë të kesh katër fëmijë dhe të bësh edhe të gjitha punët që duhet. Çdo kush mund të ketë diçka për të thënë për mënyrën se si po e jetoj unë jetën. Në fund të ditës unë po bëj më të mirën dhe njerëzit nuk e pëlqejnë këtë, ky është vërtet problemi i tyre”, tha Madonna./knninfo/
“Nuk kam ndërmend të gënjej, është një situatë e vështirë të kesh katër fëmijë dhe të bësh edhe të gjitha punët që duhet. Çdo kush mund të ketë diçka për të thënë për mënyrën se si po e jetoj unë jetën. Në fund të ditës unë po bëj më të mirën dhe njerëzit nuk e pëlqejnë këtë, ky është vërtet problemi i tyre”, tha Madonna./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Madonna me ’vështërsi’ rrit fëmijët
vet e ke fajin,ste luti kush.............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Madonna rifillon punën bamirëse
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
» Madonna argetohet me kërcimtarët pa vajzën e saj
» Madonna, me fizik burrëror
» Madonna, pranë Demi Moore
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
» Madonna argetohet me kërcimtarët pa vajzën e saj
» Madonna, me fizik burrëror
» Madonna, pranë Demi Moore
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi