Largohet nga puna për shkak të bukurisë
2 posters
Faqja 1 e 1
Largohet nga puna për shkak të bukurisë
Bukuria nuk të buzqesh gjithnjë, ajo ndonjëherë mund të të lë pa punë. Kjo i ka ndodhur anglezes Amitjo Kajla, e cila u pushua nga puna në qelitë e paraburgimit për shkak të bukurisë së saj.
Por pasi e ka çuar çështjen në Gjykatën e Birmingamit me akuzën e diskriminimit seksual, ajo ka fituar dhe tashmë pret të rikthehet në vendin e punës. 22 vjeçarja punonte në burgun e “Brinsford Young Offender’s Institution” në afërsi të Wolverhampton nga ku u largua në prill të vitit 2008 me arsyen e familjarizimit të tepërt me të burgosurit, por edhe për veshjen në mënyrë provokuese. “Jam shumë e lumtur për vendimin e gjykates.
Gjithçka kam bërë ka qenë konform rregullave të shërbimit të paraburgimit pasi i kam trajtuar të gjithë të burgosurit me respekt. Gjithashtu jam shumë e lumtur për dënimin e veprimit të këtij institucioni.
E gjithë kjo histori ka qenë shumë stresuese për mua dhe dua të falënderoj të gjithë ata që kanë thënë të vërteten në gjykatë”, shprehet bukuroshja Kajla. Ndërkohe, një zëdhënës i institucionit të paraburgimit ka thënë se është i zhgenjyer nga ky
Re: Largohet nga puna për shkak të bukurisë
sa keq qe me vjen per te
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Largim nga puna për shkak të numrit 666
» Moda e bukurise se kembes