Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pse gratë qajnë fare kollaj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pse gratë qajnë fare kollaj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pse gratë qajnë fare kollaj

2 posters

Shko poshtë

Pse gratë qajnë fare kollaj Empty Pse gratë qajnë fare kollaj

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 14 Mar 2012 - 7:00

Pse gratë qajnë fare kollaj Pse-grate-qajne-fare-kollajNjë djalë i vogël pyeti nënën e tij, "Pse po qan?" "Sepse unë jam një grua", iu përgjigj ajo atij.
"Unë nuk e kuptoj," tha ai. Mami i tij vetëm e përqafoi atë dhe i tha, "Dhe ju kurrë s'keni për ta kuptuar."

Më vonë djali i vogël e pyeti babanë e tij, "Pse nëna qan pa asnjë arsye ?"

"Të gjitha gratë qajnë pa arsye", ishte e gjithë përgjigjia që babi mund t'i thoshte të birit.

Djaloshi i vogël u rrit dhe u bë burrë një ditë, dhe ende pyet pse femrat qajnë pasi nuk e ka gjetur përgjigjen akoma.

Së fundi ai vendosi të flasë me Zotin. Kur Perëndia pranoi telefonatën, ai e pyeti: "Zot, përse gratë qajnë aq lehtë?"

Perëndia tha: "Kur kam bërë gruan ajo duhej të ishte e veçantë.

Unë bëra supet e saj aq të forta sa të mbajnë peshën e botës,

të buta por të mjaftueshme për të dhënë rehati.

I dhashë një forcë të brendshme të durojë lindjen e fëmijës dhe refuzimin që shumë herë vjen nga fëmijët e saj.

I dhashë asaj ngurtësinë që e lejon atë për të vazhduar, kur çdokush tjetër heq dorë, dhe të kujdeset për familjen e saj nëpërmjet sëmundjes dhe lodhjes por pa u ankuar.

I dhashë asaj ndjeshmëri dhe dashuri për fëmijët e saj në çfarëdo lloj rrethane, edhe kur fëmija i saj e ka lënduar atë shumë keq.

I dhashë forcë të durojë burrin e saj për gabimet që ai mund të bëjë dhe modelin nga brinja e tij për të mbrojtur zemrën e tij.

I dhashë urtësi për të kuptuar se një burrë i mirë kurrë nuk lëndon gruan e tij, por nganjëherë ai provon pikat e forta të saj dhe i jep asaj vendosmëri për të qëndruar pranë tij.

Dhe së fundi, unë i dhashë asaj një lot për të derdhur. Kjo është posaçërisht, ekskluzivisht për të, që ta përdorurë sa herë që është e nevojshme. "

"E shikoni djali im", thotë Zoti, "bukuria e një gruaje nuk është në rrobat që ajo vesh, në figurën që ajo mbart, apo në mënyrën se si i kreh flokët e saj.

Bukuria e një gruaje duhet të shihet në sytë e saj, sepse kjo është porta për të hyrë në zemrën e saj, pasi atje është vendi ku Dashuria banon "
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pse gratë qajnë fare kollaj Empty Re: Pse gratë qajnë fare kollaj

Mesazh nga Anakonda Sat 17 Mar 2012 - 18:27

sepse kan zemer dhe kan ndjenja.
Anakonda