Ekzemplar i rrallë maceje lind në New Orleans
2 posters
Faqja 1 e 1
Ekzemplar i rrallë maceje lind në New Orleans
New Orleans, 15 Mars 2012, NOA - Ka lindur në New Orleans, në SHBA, një ekzemplar i rrallë maceje me putra të zeza, nja nga speciet feline më të vogla në mbarë botën.
E veçanta e Crystal është se ka lindur nga një embrion i fekonduar në laborator, i cili fillimisht është ngrirë e më pas inmplementuar në një mace shtëpiake.
Macet e zeza kanë marrë këtë emërtim për arsye se putrat e tyre kanë pikërisht këtë ngjyrë.
Earle Pope, drejtor i Audubon Center for Research of Endangered Species, ka bërë të ditur se Crystal ka ardhur në jetë më 6 shkurt.
Sipas Pope, lindja e saj demonstron se kjo racë e rrallë mund të shpëtohet duke inmplementuar embrione tek macet.
Vetëm 10 mijë ekzemplarë të maceve me këmbë të zeza jetojnë ende në Afrikën perëndimore.
r.b/NOA
E veçanta e Crystal është se ka lindur nga një embrion i fekonduar në laborator, i cili fillimisht është ngrirë e më pas inmplementuar në një mace shtëpiake.
Macet e zeza kanë marrë këtë emërtim për arsye se putrat e tyre kanë pikërisht këtë ngjyrë.
Earle Pope, drejtor i Audubon Center for Research of Endangered Species, ka bërë të ditur se Crystal ka ardhur në jetë më 6 shkurt.
Sipas Pope, lindja e saj demonstron se kjo racë e rrallë mund të shpëtohet duke inmplementuar embrione tek macet.
Vetëm 10 mijë ekzemplarë të maceve me këmbë të zeza jetojnë ende në Afrikën perëndimore.
r.b/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Ekzemplar i rrallë maceje lind në New Orleans
o zot sa e bukura qenka.........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Lind me dy koka, një ekzemplar i rrallë gjarpërinjsh
» Babai i jep një ndeshkim ekzemplar djalit të tij
» Abetarja e rralle e "abece-se" shqipe!
» E rrallë, 11 vjeçari jep zgjidhjen e krizës financiare greke
» Zbulohet thesari i rrallë shqiptar në New York
» Babai i jep një ndeshkim ekzemplar djalit të tij
» Abetarja e rralle e "abece-se" shqipe!
» E rrallë, 11 vjeçari jep zgjidhjen e krizës financiare greke
» Zbulohet thesari i rrallë shqiptar në New York
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi