Babai i jep një ndeshkim ekzemplar djalit të tij
2 posters
Faqja 1 e 1
Babai i jep një ndeshkim ekzemplar djalit të tij
Çfarë mund të bëjë një prind nëse kap djalin e tij duke vjedhur? Alternativat janë disa, por kjo është ekzemplare. Një baba nga Denveri, SHBA, e ndëshkoi djalin e tij pasi kishte vjedhur 100 dollarë nga kushëriri. Joseph Gonzales e detyroi djalin e tij 12 vjeçar të dilte në rrugë duke mbajtur në dorë një pankartë ku shkruhej: “Jam hajdut, kam marrë para nga një anëtar i familjes”.
Jose qëndroi në rrugë për pesë orë, por babai nuk është mjaftuar me kaq e thotë se do e nxjerrë në rrugë sërish për një ditë të tërë.
Por nëse dikujt i vinte keq për Jose-n, poshtë në pankartë ishte shkruar: “Mos më jepni para”
Gonzales, që e ka rritur i vetëm djalin, thotë se ndeshkim -i do e ndalojë atë që të vjedhë sërish. “Ai është një djalë i mirë. Kjo është hera e parë që bën diçka të tillë. Shpresoj të jetë e fundit”.
Jose qëndroi në rrugë për pesë orë, por babai nuk është mjaftuar me kaq e thotë se do e nxjerrë në rrugë sërish për një ditë të tërë.
Por nëse dikujt i vinte keq për Jose-n, poshtë në pankartë ishte shkruar: “Mos më jepni para”
Gonzales, që e ka rritur i vetëm djalin, thotë se ndeshkim -i do e ndalojë atë që të vjedhë sërish. “Ai është një djalë i mirë. Kjo është hera e parë që bën diçka të tillë. Shpresoj të jetë e fundit”.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Babai i jep një ndeshkim ekzemplar djalit të tij
cfare prindi qe qenka edhe ky
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34