Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino

2 posters

Shko poshtë

Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino Empty Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino

Mesazh nga Emona Tue 20 Mar 2012 - 5:30

Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino ja doli mbanë të pushtojë zemrat e shumë njerëzve.Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino 1-244Moda e sezonit të ri e frymëzoi Rosella Jardinin të krijonte një koleksion shumë të veçantë dhe unik në stilin e tij.Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino 3-165Eleganca dhe klasi janë elementët më kryesorë që e karakterizojnë këtë koleksion. Kombinimi i ngjyrave dhe shumëllojshmëria e stilit krijon një pamje glamuroze.Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino 5-94Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino Thjeshtësia është një tjetër tipar që e karakterizon këtë markë kaq të njohur në të gjithë botënKoleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino 9-35

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino Empty Re: Koleksioni Cheap & Chic 2012 nga Moschino

Mesazh nga Anakonda Tue 20 Mar 2012 - 19:07

si rrobat tek gabi qenkan.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time