Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Burri që refuzon të rritet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Burri që refuzon të rritet People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burri që refuzon të rritet

2 posters

Shko poshtë

Burri që refuzon të rritet Empty Burri që refuzon të rritet

Mesazh nga Aяtємιѕα Sun 25 Mar 2012 - 6:34

Burri që refuzon të rritet Adult-baby624x337-300x162Stanley Thornton është një 31-vjeçar amerikan që jeton si fëmijë 2 vjeç. Ai i ka kaluar 18 vitet e fundit të jetës si një bebe e rritur i veshur me paliçeta dhe duke fjetur në një krevat bebesh të përshtatur për trupin e tij.

Stanley preferon të jetë dy vjeç. “Mbajtja e një pelene më duket njësosj si një përqafim i mamit. Të bëj rolin e një bebeje është për mua pjesa më e madhe e jetës time”, thotë ai.Burri që refuzon të rritet Baby-man2_1475642a-300x188Stanley e ka mbushur dhomën e tij me lodra, lapsa dhe fletore vizatimi, madje ka edhe një supertavolinë ngrënieje si ato të fëmijëve të vegjël.

Burri 1.67 metër i gjatë i bën me porosi rrobat e bebeve dhe thotë se dëshira për të jetuar si i tillë i ka rrënjët që në fëmijëri.

“Nuk është aspak një gjë që ka të bëjë me seksin. Është më shumë një ndjenjë sigurie. Unë e humba këtë ndjenjë teksa rritesha dhe jetesa si bebe u bë Burri që refuzon të rritet The30yearoldadultbaby-300x162mënyra im për të përballuar botën dhe problemet e mia”.

Stanley është bërë i famshëm për obsesionin e tij dhe tani po kërkon një mami me kohë të plotë. / Gazmira Ndoja
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Burri që refuzon të rritet Empty Re: Burri që refuzon të rritet

Mesazh nga Anakonda Mon 26 Mar 2012 - 5:02

mire ce do te jesh i madh.
Anakonda