Burri që refuzon të rritet
2 posters
Faqja 1 e 1
Burri që refuzon të rritet
Stanley Thornton është një 31-vjeçar amerikan që jeton si fëmijë 2 vjeç. Ai i ka kaluar 18 vitet e fundit të jetës si një bebe e rritur i veshur me paliçeta dhe duke fjetur në një krevat bebesh të përshtatur për trupin e tij.
Stanley preferon të jetë dy vjeç. “Mbajtja e një pelene më duket njësosj si një përqafim i mamit. Të bëj rolin e një bebeje është për mua pjesa më e madhe e jetës time”, thotë ai.Stanley e ka mbushur dhomën e tij me lodra, lapsa dhe fletore vizatimi, madje ka edhe një supertavolinë ngrënieje si ato të fëmijëve të vegjël.
Burri 1.67 metër i gjatë i bën me porosi rrobat e bebeve dhe thotë se dëshira për të jetuar si i tillë i ka rrënjët që në fëmijëri.
“Nuk është aspak një gjë që ka të bëjë me seksin. Është më shumë një ndjenjë sigurie. Unë e humba këtë ndjenjë teksa rritesha dhe jetesa si bebe u bë mënyra im për të përballuar botën dhe problemet e mia”.
Stanley është bërë i famshëm për obsesionin e tij dhe tani po kërkon një mami me kohë të plotë. / Gazmira Ndoja
Stanley preferon të jetë dy vjeç. “Mbajtja e një pelene më duket njësosj si një përqafim i mamit. Të bëj rolin e një bebeje është për mua pjesa më e madhe e jetës time”, thotë ai.Stanley e ka mbushur dhomën e tij me lodra, lapsa dhe fletore vizatimi, madje ka edhe një supertavolinë ngrënieje si ato të fëmijëve të vegjël.
Burri 1.67 metër i gjatë i bën me porosi rrobat e bebeve dhe thotë se dëshira për të jetuar si i tillë i ka rrënjët që në fëmijëri.
“Nuk është aspak një gjë që ka të bëjë me seksin. Është më shumë një ndjenjë sigurie. Unë e humba këtë ndjenjë teksa rritesha dhe jetesa si bebe u bë mënyra im për të përballuar botën dhe problemet e mia”.
Stanley është bërë i famshëm për obsesionin e tij dhe tani po kërkon një mami me kohë të plotë. / Gazmira Ndoja
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Burri që refuzon të rritet
mire ce do te jesh i madh.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Krim i pasionit, burri i viktimës refuzon të marrë trupin, por premton hakmarrje për të!
» Scolari refuzon Juventusin
» Femra nuk e refuzon seksin
» Kid Gashi, shqiptari qe refuzon Jay-Z
» Presidenca refuzon sërish komisionin
» Scolari refuzon Juventusin
» Femra nuk e refuzon seksin
» Kid Gashi, shqiptari qe refuzon Jay-Z
» Presidenca refuzon sërish komisionin
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi