Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra
2 posters
Faqja 1 e 1
Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra
Ai njihej si një njeri i pasionuar pas femrave, por detajet që po dalin tani në dritë janë shokuese. Mësohet se Muamar Gadafi, ish- lideri libian, ishte një përdhunues i pamëshirshëm. Një numër i madh femrash kanë rënë pre e tij.
Një dokumentar i RTL zbardh të vërtetat e frikshme. Kishte gra që kishin dëshirë ta takonin, por kur futeshin në zyrë apo në tendën e tij, ai i përdhunonte. Madje edhe truprojat e tij bukuroshe kanë rënë viktima të përdhunimit. Në reportazh shfaqen meshkuj që qajnë për shkak se u duhej të mbanin të fshehtë prej kohësh faktin që gratë ua kishte përdhunuar udhëheqësi. Edhe infermieret ukrainase të Gadafit kanë rënë pre e dhunës seksuale.
Një dokumentar i RTL zbardh të vërtetat e frikshme. Kishte gra që kishin dëshirë ta takonin, por kur futeshin në zyrë apo në tendën e tij, ai i përdhunonte. Madje edhe truprojat e tij bukuroshe kanë rënë viktima të përdhunimit. Në reportazh shfaqen meshkuj që qajnë për shkak se u duhej të mbanin të fshehtë prej kohësh faktin që gratë ua kishte përdhunuar udhëheqësi. Edhe infermieret ukrainase të Gadafit kanë rënë pre e dhunës seksuale.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra
Epo shyqyr,qe vdiq se nje maniak seksual me pak.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Sikur I/E Dashura Juaj Te Kishte Fiksim Shokun/SHoqen Tuaj Si Do Veperonit ?
» Gjithnjë e më shumë femra të varura nga seksi
» Cilat femra e tradhtojnë më shumë partnerin?
» Kush shijon me shume ne nje akt sexi, mashkulli apo femra?
» Femra qe terhiqen nga femra te tjera-Shkaqet e lesbizmit
» Gjithnjë e më shumë femra të varura nga seksi
» Cilat femra e tradhtojnë më shumë partnerin?
» Kush shijon me shume ne nje akt sexi, mashkulli apo femra?
» Femra qe terhiqen nga femra te tjera-Shkaqet e lesbizmit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi