Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra

2 posters

Shko poshtë

Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra Empty Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra

Mesazh nga Aяtємιѕα Tue 3 Apr 2012 - 8:50

Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra 117Ai njihej si një njeri i pasionuar pas femrave, por detajet që po dalin tani në dritë janë shokuese. Mësohet se Muamar Gadafi, ish- lideri libian, ishte një përdhunues i pamëshirshëm. Një numër i madh femrash kanë rënë pre e tij.

Një dokumentar i RTL zbardh të vërtetat e frikshme. Kishte gra që kishin dëshirë ta takonin, por kur futeshin në zyrë apo në tendën e tij, ai i përdhunonte. Madje edhe truprojat e tij bukuroshe kanë rënë viktima të përdhunimit. Në reportazh shfaqen meshkuj që qajnë për shkak se u duhej të mbanin të fshehtë prej kohësh faktin që gratë ua kishte përdhunuar udhëheqësi. Edhe infermieret ukrainase të Gadafit kanë rënë pre e dhunës seksuale.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra Empty Re: Gaddafi Kishte Një Fiksim: Të Përdhunonte Sa Më Shumë Femra

Mesazh nga Anakonda Tue 3 Apr 2012 - 17:45

Epo shyqyr,qe vdiq se nje maniak seksual me pak.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye