Nxjerr në shitje beben, te sendet e përdorura
2 posters
Faqja 1 e 1
Nxjerr në shitje beben, te sendet e përdorura
Një grua kineze, nga qyteti Guangzhou, në prag të divorcit është përpjekur ta shpëtojë fëmijën e saj 2-muajshe duke e nxjerrë në shitje te një vend i dorës së dytë.
30-vjeçarja ka shpjeguar se nuk ishte e gatshme për ta rritur e vetme fëmijën e saj, e kësisoj, ishte e detyruar ta nxirrte në shitje.
“I ri 99% - Falas 100%” ka qenë slogani që ajo ka zgjedhur për ta shitur djalin e saj të vogël, ende të parritur.
Ndërkaq, juristët kinezë kanë shpjeguar se nëna e re, duhet të marrë më parë leje nga partneri për këtë akt të pazakontë që po kryen.
Në fakt, rasti i gruas nga Guangzhou, edhe pse i habitshëm, është pak më i rëndë se mijëra fetuse dhe foshnja që vriten çdo vit në Kinë, për shkak të politikave të caktuara demografike që ekzistojnë në këtë vend.
e.t/NOA
30-vjeçarja ka shpjeguar se nuk ishte e gatshme për ta rritur e vetme fëmijën e saj, e kësisoj, ishte e detyruar ta nxirrte në shitje.
“I ri 99% - Falas 100%” ka qenë slogani që ajo ka zgjedhur për ta shitur djalin e saj të vogël, ende të parritur.
Ndërkaq, juristët kinezë kanë shpjeguar se nëna e re, duhet të marrë më parë leje nga partneri për këtë akt të pazakontë që po kryen.
Në fakt, rasti i gruas nga Guangzhou, edhe pse i habitshëm, është pak më i rëndë se mijëra fetuse dhe foshnja që vriten çdo vit në Kinë, për shkak të politikave të caktuara demografike që ekzistojnë në këtë vend.
e.t/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Nxjerr në shitje beben, te sendet e përdorura
e tmerrshme,si kan guxim ta bejn nje gje te tille,cfare njerezish mban kjo bot......
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nxjerr ne shitje burrin dembel
» Nxjerr në Shitje virgjërinë për të blerë “iPhone 4”
» Lopez nxjerr në shitje unazën e martesës me Anthony-n
» Nxjerr në shitje virgjërinë, oferta kalon një milion sterlina!
» Sendet që shkaktojnë fatkeqësi ose..
» Nxjerr në Shitje virgjërinë për të blerë “iPhone 4”
» Lopez nxjerr në shitje unazën e martesës me Anthony-n
» Nxjerr në shitje virgjërinë, oferta kalon një milion sterlina!
» Sendet që shkaktojnë fatkeqësi ose..
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi