Kretë, Elida Senja, vrau vajzën 13-vjeçe shqiptare një ditë pas ditëlindjes
2 posters
Faqja 1 e 1
Kretë, Elida Senja, vrau vajzën 13-vjeçe shqiptare një ditë pas ditëlindjes
Elida Senja është identiteti i gruas shqiptare e cila vrau dje vajzën e saj 13-vjeçe e cila ishte e sëmurë me autizëm.
Ngjarja tronditëse ka ndodhur në ishullin e Kretës ku sipas policisë, 35 vjecarja shqiptare, Elida Senja qëlloi për vdekje me thikë të bijën.
Policia lokale thotë se 35 vjecarja që vuante nga depresioni, therri me thikë vogëlushen, e cila vuante nga autizmi. Më pas nëna e vajzës së sëmurë, tentoi të vetëvritet duke prerë me të njëjtën armë damarët e qafës.
Askush prej fqinjëve të familjes shqiptare nuk dëgjoi britmat. Fqinjët kanë thënë se familja shqiptare ishte duke kaluar momente të vështira pas diagnostifikimit të vajzës me autizëm.
Një ditë më parë, vajza kishte festuar ditëlindjen në një festë të vogël familjare. Mungesa e miqve të vogelushes në këtë festë, kanë qënë dhe shkaku i rëndimit të gjëndjes psiqike të nënës, cka kulmoi me ngjarjen shokuese.
Ngjarja tronditëse ka ndodhur në ishullin e Kretës ku sipas policisë, 35 vjecarja shqiptare, Elida Senja qëlloi për vdekje me thikë të bijën.
Policia lokale thotë se 35 vjecarja që vuante nga depresioni, therri me thikë vogëlushen, e cila vuante nga autizmi. Më pas nëna e vajzës së sëmurë, tentoi të vetëvritet duke prerë me të njëjtën armë damarët e qafës.
Askush prej fqinjëve të familjes shqiptare nuk dëgjoi britmat. Fqinjët kanë thënë se familja shqiptare ishte duke kaluar momente të vështira pas diagnostifikimit të vajzës me autizëm.
Një ditë më parë, vajza kishte festuar ditëlindjen në një festë të vogël familjare. Mungesa e miqve të vogelushes në këtë festë, kanë qënë dhe shkaku i rëndimit të gjëndjes psiqike të nënës, cka kulmoi me ngjarjen shokuese.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Kretë, Elida Senja, vrau vajzën 13-vjeçe shqiptare një ditë pas ditëlindjes
E tmerrshme te vrasesh femijen sidomos nje dit pas ditelindjes se saj.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kretë:Tenton të vetëmbytet emigrantja me fëmijën e saj në krahë
» Dite te veshtira per ekonomine shqiptare
» Vrau të fejuarën, më pas vetëvritet
» Virgjeria (Endrra Shqiptare dhe zhgenjimi prej saj)
» Elida: E ndjej se është djalë
» Dite te veshtira per ekonomine shqiptare
» Vrau të fejuarën, më pas vetëvritet
» Virgjeria (Endrra Shqiptare dhe zhgenjimi prej saj)
» Elida: E ndjej se është djalë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi